inno-logo
Tempmate S1 V2 single use logger

Bescherm de integriteit van jouw koude keten met nauwkeurige en efficiënte temperatuurloggers van Innolabel!

In de koude keten is nauwkeurigheid en betrouwbaarheid cruciaal. Inbreuken op de temperatuur kunnen de kwaliteit van de producten in de keten ernstig aantasten en de veiligheid van patiënten in gevaar brengen. Daarom is het van essentieel belang dat deze inbreuken snel en betrouwbaar worden geregistreerd. Innolabel begrijpt dit en biedt nauwkeurige, efficiënte en gebruikersvriendelijke temperatuurloggers aan die een nauwkeurig en efficiënt koude keten beheer verzekeren.

Met de range van Innolabel koude keten oplossingen kan je verifiëren of een temperatuursinbreuk heeft plaatsgevonden en hoeveel tijd een product boven zijn geadviseerde temperatuur heeft doorgebracht. Onze oplossingen zijn toepasbaar op individueel gebruik of op productniveau, bevorderen de nauwkeurigheid en verminderen de verspilling. Zo kan je de integriteit van jouw koude keten beschermen en de veiligheid van patiënten waarborgen.

“Optimaliseer het beheer van jouw koude keten met hoogwaardige labels en loggers van Innolabel

Onze temperatuurloggers bieden ook de kans om producten te valideren op het punt van gebruik. Innolabel heeft een intuïtieve visuele controle ontwikkeld die, naast andere productgegevens, duidelijk en onmiskenbaar zal tonen of een product onherstelbaar is aangetast door een temperatuursinbreuk. Zo kan je snel handelen en voorkomen dat onveilige producten in de keten terechtkomen.

Innolabel biedt een breed scala aan temperatuur oplossingen, waaronder product niveau gebaseerde labels, box level gebaseerd op loggers (zowel eenvoudige usb-loggers voor eenmalig gebruik als geavanceerde loggers), specifieke temperatuurcontrole in healthcare labs en real-time temperatuurmonitoring. Onze oplossingen zijn aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten en kunnen worden aangepast aan individuele vereisten.

Innolabel staat voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij begrijpen de complexiteit van de koude keten en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen aan hun specifieke behoeften voldoen. Ons team van experts staat altijd klaar om advies te geven en ondersteuning te bieden bij het beheer van de koude keten. Vertrouw op Innolabel voor nauwkeurig en betrouwbaar temperatuurbeheer in de koude keten.