inno-logo
Producten

RadControl Bestralingslabel

RadControl Bestralingslabel, wordt gekleefd op het bloedproduct alvorens de bestraling plaatsvindt.

RadControl Bestralingslabel dient om de bestraling van de bloedproducten te verifiëren.  
De toepassing is voor gamma bestraling van tenminste 25 gray.
Een RadControl Bestralingslabel wordt gekleefd op het bloedproduct alvorens de bestraling plaatsvindt. De indicator zal van ROOD naar ZWART verkleuren als de bestraling heeft plaatsgevonden.

Deze kleursverandering is betrouwbaar en visueel duidelijk!
Er zijn geen onduidelijkheden in evaluaties, alleen duidelijke informatie : niet bestraald/bestraald’.
Rad-Control wordt met grote zorg geproduceerd en uitvoerig getest in overeenstemming met onze ISO 13485 kwaliteitsmanagement systeem om alle risico’s in jullie processen te vermijden

Het RadControl besteratingslabel is ontworpen om de straling van bloedproducten te verifiëren, met naam voor gammastraling van minimaal 25 grijs. Voordat de straling lijkt, wordt een RadControl Bestralingslabel op het bloedproduct aangebracht. enorme de straling heeft plaatsgevonden, zal de indicator een duidelijke en betrouwbare kleurverandering ondergaan, van ROOD naar ZWART.

Deze kleurverandering biedt een eenvoudig en zichtbaar duidelijke manier om de status van het bloedproduct te beoordelen. Er is geen ruimte voor verwarring of onduidelijkheid bij de evaluatie, waarbij de indicator schijnbaar aanwezig is van het product is bestraald of niet bestraald.

Het RadControl-label wordt met de grootste zorg geproduceerd en ondergaat uitgebreide testen in overeenstemming met ons ISO 13485 kwaliteitsmanagementsysteem. Dit zorgt ervoor dat het label voldoet aan strenge kwaliteitsnormen en helpt bij het verminderen van risico’s in uw processen. 

Het label is ontworpen om betrouwbaarheid en betrouwbaarheid te bieden, wat van cruciaal belang is in de medische en biologische sector, waar de juiste straling van bloedproducten van levensbelang kan zijn.

Kortom, het RadControl Bestratingslabel is een effectieve en nauwkeurige oplossing voor de verificatie van bestraling in bloedproducten, waardoor u vertrouwen kunt hebben in de kwaliteit en veiligheid van uw medische processen.