inno-logo
Producten

Verigo Pod one-90

Verigo Pod one-90 is een temperatuur en vochtigheidslogger met bluetooth.

Single-use Temperatuur Logger met bluetooth connectie

Nood om alleen één trip te monitoren?

De single-use Pod One-90 voorziet een kostefficiënte, doch fully-featured, monitoring oplossing.

Snel overzicht specs

Functional Range           -20 to 60 °C

Wireless Range               up to 30m ( 100 ft )

Battery Life                       90 days (3 years shelf life)

Accuracy                           ± 0.5 °C (0.9 °F)

Memory                             10,000 data points

UNIEKE EIGENSCHAPPEN van de VERIGO BLUETOOTH POD

De temperatuur en/of vochtigheidsloggers Verigo (Pods) laten u toe om de temperatuur en de vochtigheid te registreren en  vervolgens de gegevens via uw smartphone en tablet over te brengen zelfs doorheen verpakkingen, ijskasten of containers.
Geen nood meer aan  kabels, software of specifieke lezers, ook geen loggers naar kantoor brengen om daar uit te lezen en de data te bewaren. 

Het volstaat om de toepassing Verigo voor iOs™ of Android™ op uw apparaat te downloaden om Pods te starten en te gebruiken. De gebruikers kunnen elke Pod benoemen, hem linken aan een barcode  en onmiddellijk programmeren met een alarm vanaf de start. 

Gedurende het gebruik, maakt de toepassing het mogelijk om de gegevens van Pods in realtime  zichtbaar te maken en deze te registreren.  Voor een grondige analyse, gebruikt u de functie om per e-mail een bestand PDF of CSV te verzenden.
U weet niet meer waar uw Pod zich bevindt? Laat hem een geluid maken via de app!
Alle gegevens worden automatisch in de beveiligde cloudWeb App van Verigo bewaard, deze kan u  raadplegen van  om het even welke aangesloten computer, en staat u toe PDF of CSV verslagen te genereren.

Met de Verigo Pod one-90, ook wel bekend als Pods, wordt het registreren van temperatuur- en vochtigheidsgegevens een fluitje van een cent. Deze innovatieve loggers stellen u in staat om nauwkeurige metingen vast te leggen en de gegevens eenvoudig over te brengen naar uw smartphone of tablet, zelfs door verpakkingen, ijskasten of containers heen.

Een samenvatting van de belangrijkste voordelen van Verigo Pod one-90:

  1. Geen Gedoe met Kabels of Speciale Lezers: Verigo Pods elimineren de behoefte aan kabels, speciale software of leesapparatuur. U hoeft geen loggers meer naar kantoor te brengen om de gegevens uit te lezen en op te slaan.

  2. Eenvoudige Bediening via Smartphone of Tablet: Download de Verigo-app voor iOS™ of Android™ op uw apparaat om Pods te starten en te gebruiken. U kunt elke Pod een naam geven, deze koppelen aan een barcode en direct voorzien van alarminstellingen.

  3. Realtime Gegevensweergave: Tijdens gebruik biedt de app realtime toegang tot de gegevens van de Pods. Hierdoor kunt u de temperatuur- en vochtigheidsschommelingen direct registreren en bijhouden.

  4. Eenvoudige Gegevensanalyse: Voor diepgaande analyse kunt u eenvoudig PDF- of CSV-bestanden genereren en per e-mail verzenden. Dit maakt het delen van gegevens en rapporten eenvoudig en efficiënt.

  5. Traceerbaarheid van Pods: Als u niet zeker weet waar een specifieke Pod zich bevindt, kunt u deze via de app een geluidssignaal laten afgeven voor eenvoudige opsporing.

  6. Beveiligde Cloudopslag: Alle gegevens worden automatisch opgeslagen in de beveiligde cloudWeb App van Verigo. U kunt deze gegevens vanaf elke verbonden computer raadplegen en gebruiken om PDF- of CSV-rapporten te genereren.

Met Verigo Pods wordt het monitoren en registreren van temperatuur- en vochtigheidsgegevens moeiteloos. 

Deze geavanceerde technologie maakt het mogelijk om nauwkeurige gegevens vast te leggen en te beheren, wat van onschatbare waarde is voor diverse toepassingen, van logistiek en transport tot farmaceutisch onderzoek en meer. 

Verigo Pods bieden een efficiënte en betrouwbare oplossing voor uw gegevensregistratiebehoeften.