inno-logo

Producten

Verigo Pod one-90

Single-use Temperatuur Logger met bluetooth connectie

Nood om alleen één trip te monitoren?

De single-use Pod One-90 voorziet een kostefficiënte, doch fully-featured, monitoring oplossing.

Snel overzicht specs

Functional Range           -20 to 60 °C

Wireless Range               up to 30m ( 100 ft )

Battery Life                       90 days (3 years shelf life)

Accuracy                           ± 0.5 °C (0.9 °F)

Memory                             10,000 data points

UNIEKE EIGENSCHAPPEN van de VERIGO BLUETOOTH POD

De temperatuur en/of vochtigheidsloggers Verigo (Pods) laten u toe om de temperatuur en de vochtigheid te registreren en  vervolgens de gegevens via uw smartphone en tablet over te brengen zelfs doorheen verpakkingen, ijskasten of containers.
Geen nood meer aan  kabels, software of specifieke lezers, ook geen loggers naar kantoor brengen om daar uit te lezen en de data te bewaren. 

Het volstaat om de toepassing Verigo voor iOs™ of Android™ op uw apparaat te downloaden om Pods te starten en te gebruiken. De gebruikers kunnen elke Pod benoemen, hem linken aan een barcode  en onmiddellijk programmeren met een alarm vanaf de start. 

Gedurende het gebruik, maakt de toepassing het mogelijk om de gegevens van Pods in realtime  zichtbaar te maken en deze te registreren.  Voor een grondige analyse, gebruikt u de functie om per e-mail een bestand PDF of CSV te verzenden.
U weet niet meer waar uw Pod zich bevindt? Laat hem een geluid maken via de app!
Alle gegevens worden automatisch in de beveiligde cloudWeb App van Verigo bewaard, deze kan u  raadplegen van  om het even welke aangesloten computer, en staat u toe PDF of CSV verslagen te genereren.

Producten in de kijker