inno-logo
Producten

Blulog NFC Datalogger

Blulog NFC Datalogger (temperatuurlogger) biedt een volledige temperatuur traceerbaarheid gedurende het transport van temperatuurgevoelige producten.  

 Blulog NFC Datalogger zal bij ontvangst van een pakket, een diode (deze kan gepersonalizeerd worden) opnmiddellijk aantonen of de koude keten verbroken is.  U heeft toegang tot de ganse historie van de temperatuur van om het even welke smartphone uitgerust met de NFC technologie, tezamen met GPS en shipping informatie.

Kenmerken:

  • De Blulog NFC Datalogger is Volledig gecalibreerd met een precisie van  ± 0.3°C en een real-time gecalibreerde klok
  • Eenmalig gebruik of meervoudig (multi-use)
  • Volledig waterproof
  • Groot geheugen tot 48,000 metingen + logistieke data
  • Geolocalisatie bij elke scan en automatische upload naar de cloud
  • Alarm dioden ingeval van temperatuuroverschrijdingen

General video:

https://www.youtube.com/embed/7gjT0VzqUAM

Instruction video:

https://www.youtube.com/embed/2zkMc6lNH

De blulog NFC Data Logger zorgt voor volledige temperatuur traceerbaarheid tijdens het transport van temperatuurgevoelige producten. Een diode geeft onmiddellijk aan of de koude keten is verbroken bij ontvangst van een pakket. 

Met NFC-technologie kunnen gebruikers de volledige temperatuurgeschiedenis bekijken, inclusief GPS- en verzendinformatie, vanaf elke smartphone. 

De kenmerken van de Blulog NFC Data Logger omvat nauwkeurige kalibratie, eenmalig of meervoudig gebruik, waterbestendigheid, een ruim geheugen, geolocatie bij elke scan en automatische cloudupload, evenals alarmdiodes bij temperatuuroverschrijdingen.

Het ruime geheugen van de logger kan tot wel 48.000 metingen en logistieke gegevens opslaan, waardoor u uitgebreide informatie heeft om analyses uit te voeren en trends te identificeren. Daarnaast biedt de geolocatiefunctionaliteit bij elke scan de mogelijkheid om de exacte locatie van uw lading te volgen en automatisch gegevens naar de cloud te uploaden.

Ten slotte zorgen de ingebouwde alarmdiodes ervoor dat u onmiddellijk op de hoogte wordt gesteld als de temperatuur buiten de gewenste grenzen valt, waardoor u snel proactieve maatregelen kunt nemen om de kwaliteit van uw producten te waarborgen en eventuele risico’s te minimaliseren.

Kortom, de Blulog NFC Data Logger biedt een uitgebreide oplossing voor temperatuurtraceerbaarheid en -bewaking, met geavanceerde functies en gebruiksgemak om ervoor te zorgen dat uw temperatuurgevoelige producten veilig en in optimale conditie blijven tijdens het transport.