inno-logo

Optimaliseer het beheer van uw bloedproducten met hoogwaardige labels en loggers van INNOLABEL!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om bloedproducten te kunnen traceren in de gezondheidszorg en in bloedbanken. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige labels en loggers om dit proces te vergemakkelijken. We weten dat het bijhouden van bloedproducten een van de belangrijkste aspecten is van de gezondheidszorg en daarom willen we u graag helpen met onze kwaliteitsvolle producten.

Onze labels zijn gemaakt van topkwaliteit materialen die bestand zijn tegen temperatuurschommelingen en andere omgevingsfactoren. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat onze labels de kwaliteit en veiligheid van uw bloedproducten waarborgen. Onze labels zijn gemakkelijk leesbaar en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om barcodes of andere identificatiemiddelen toe te voegen.

Naast onze labels bieden wij ook loggers die helpen bij het bewaken van de temperatuur en andere omgevingsomstandigheden tijdens het transport en opslag van bloedproducten. Onze loggers zijn eenvoudig te gebruiken en zorgen ervoor dat uw bloedproducten veilig worden bewaard en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Zo bent u zeker dat het bloed 100% veilig is om te gebruiken.

Bij INNOLABEL leveren we kwaliteitsvolle producten die speciaal zijn ontworpen voor de gezondheidszorg en bloedbanken. Onze labels en loggers zijn gemaakt van de beste materialen en zijn bestand tegen alle omgevingsfactoren die in deze sector voorkomen. Met onze producten bent u er zeker van dat uw bloedproducten veilig worden getransporteerd en opgeslagen. Zo garandeert u altijd de gezondheid en veiligheid van het bloed.

Verbeterde veiligheid en kwaliteit van bloedproducten

Onze labels en loggers zijn speciaal ontworpen om de veiligheid en kwaliteit van bloedproducten te waarborgen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en nauwkeurige monitoring van temperatuur en andere omgevingsfactoren tijdens transport en opslag, kunnen bloedbanken en de gezondheidszorg er zeker van zijn dat hun bloedproducten veilig en gezond blijven.

Aangepast aan specifieke behoeften

Onze labels zijn gemakkelijk leesbaar en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke bloedbank. Zo kunnen barcodes of andere identificatiemiddelen worden toegevoegd om het proces van bloedproductenbeheer te vergemakkelijken.

Professionele ondersteuning

We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze producten aan hun specifieke behoeften voldoen en dat ze tijdig worden geleverd. U kunt op ons vertrouwen om uw beheer van bloedproducten te optimaliseren.

INNOLABEL heeft uitgebreide ervaring in de gezondheidszorg en bloedbankensector. We begrijpen de complexiteit van het proces en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat onze producten aan al uw behoeften voldoen. Zo garanderen we een vlotte samenwerking en een snelle levering.

Bent u op zoek naar hoogwaardige labels en loggers voor uw bloedbank of gezondheidszorginstelling, neem dan contact op met INNOLABEL. Wij staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw bloedproductenbeheer en het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van uw patiënten. INNOLABEL, uw partner voor een veilige en efficiënte gezondheidszorg.

Ontdek onze meest gebruikte producten

Timestrip® Blood Temp 10Logger

Temperatuur | Single USE

 

RadControl - BestralingslabelLabel

Gamma bestraling

 

Verigo Bluetooth LoggerLogger

Temperatuur | Vochtigheid | Single USE

 

TimestripPlus HealthcareLogger

Temperatuur | Tijd

 

Smart Tag VarcodeLabel

Temperatuur | Low Cost

 

Heeft u vragen?

Neem contact op!