inno-logo
RadControl Bestralingslabel

Voorkom transfusie-geassocieerde graft-versus-host-ziekte (TA-GVHD) met bestralingslabels van Innolabel!

Transfusie-geassocieerde graft-versus-host-ziekte (TA-GVHD) is een zeldzame complicatie die kan optreden bij bloedtransfusie. Deze ziekte is meestal fataal en patiënten in bepaalde klinische categorieën, waaronder beenmergtransplantaties, solide tumoren en T-celproblemen, lopen een groter risico om TA-GVHD te ontwikkelen. Het is daarom van cruciaal belang om de bloedproducten preventief te bestralen om deze complicatie te voorkomen.

Betrouwbare bestralingslabels INNOLABEL

100% garantie op correcte bestraling van bloedproducten met Innolabel bestralingslabels

Bij Innolabel begrijpen we de ernst van TA-GVHD en bieden we een oplossing om 100% garantie te bieden dat de bestraling correct is uitgevoerd. Onze bestralingslabels kunnen op de bloedzak worden geplakt en zullen verkleuren zodra de bestraling is toegepast. Dit geeft jou de zekerheid dat de bestraling correct is uitgevoerd en dat de bloedproducten veilig zijn voor transfusie.

Onze bestralingslabels zijn van topkwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Ze zijn gemakkelijk af te lezen en aan te brengen op de bloedzakken. Bovendien zijn ze betaalbaar en beschikbaar in verschillende formaten om aan de specifieke behoeften van jouw klinische categorieën te voldoen.

Met onze bestralingslabels kan je TA-GVHD voorkomen en de veiligheid van jouw patiënten waarborgen. We begrijpen dat de gezondheid van jouw patiënten onze hoogste prioriteit is en daarom werken we nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat onze producten aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Voorkom fatale complicaties bij bloedtransfusie met betrouwbare bestralingslabels van Innolabel!

Vertrouw op Innolabel voor een veilige en efficiënte bloedtransfusie. Onze bestralingslabels bieden een betrouwbare en betaalbare oplossing om TA-GVHD te voorkomen en de veiligheid van jouw patiënten te waarborgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.