inno-logo
Producten

Drop N Tell

Drop N Tell – dit product zal aantonen wanneer uw pakket gevallen is. 

Drop N Tell indicator zal aantonen of uw pakket al dan niet gevallen is. Zodra uw pakket zijn G-Range heeft overschreden, zullen 2 zwarte pijlen op het device verschijnen. De Drop-n-Tell staat voor een preventief zorg product door de shippers  en handlers erop attent te maken dat dit pakket fragile is en gemonitord is door de de Drop-n-Tell label zichtbaar te kleven als waarschuwing. De shipping indicator kan op uw pakket gekleefd worden door het beschermend papier op de achterzijde te verwijderen en zo de toekomst van uw pakket te beveiligen!

Drop N Tell van Innolabel is een innovatieve oplossing die de manier waarop we omgaan met pakketten en zendingen verandert. Dit baanbrekende product is ontworpen om schade tijdens het transport te minimaliseren en de verantwoordelijkheid te leggen waar deze hoort – bij de vervoerder.

Met deze indicator kunt u de integriteit van uw pakketten nauwlettend in de gaten houden. Het compacte apparaatje kan eenvoudig aan de binnenkant van uw verpakking worden bevestigd en detecteert zelfs de kleinste schokken en stoten tijdens het transport. Als het pakket onderworpen is aan een impact die de vastgestelde drempel overschrijdt, wordt er onmiddellijk een visuele indicatie geactiveerd. Dit maakt het onmogelijk voor vervoerders om onopgemerkt schade te veroorzaken, waardoor zowel verzenders als ontvangers gemoedsrust krijgen.

Het is niet alleen een gamechanger voor de controle op schade, maar het bevordert ook een cultuur van verantwoordelijkheid in de gehele supply chain. Vervoerders worden aangemoedigd om de hoogste normen voor het hanteren van pakketten te handhaven, wetende dat eventuele misstappen direct zichtbaar zullen zijn.

Dit apparaat is niet alleen handig voor bedrijven die waardevolle producten verzenden, maar ook voor particulieren die zeker willen weten dat hun pakketten veilig aankomen. Of het nu gaat om elektronica, kunst, delicate voorwerpen of gewoon belangrijke documenten, de indicator biedt een betaalbare en effectieve manier om schade tijdens het transport te voorkomen.

Kortom, Innolabel’s Drop N Tell is een slimme investering voor iedereen die waarde hecht aan de integriteit van hun zendingen. Het is niet alleen een apparaat; het is gemoedsrust verpakt in een compact, krachtig instrument dat de norm zet voor veilig transport wereldwijd.