inno-logo
Over innolabel

Op maat gemaakte monitoring

Bij Innolabel bieden we innovatieve oplossingen die u helpen belangrijke parameters zoals temperatuur, levensduurte, shock en meer te monitoren gedurende de volledige koude keten.

Wij zijn pioniers op het gebied van monitoringoplossingen en ons koude keten management biedt een uitgebreid assortiment van temperatuur-, vochtigheids-, tijd- en locatiemonitoring- en registratie-apparatuur. Dit omvat onder andere een real-time draadloos systeem, data loggers, tijd-temperatuur labels en meer.

Bij Innolabel zijn we uw enige aanspreekpunt en we hebben uitstekende relaties opgebouwd met een groot aantal internationale producenten en serviceproviders. Dit stelt ons in staat om altijd de beste oplossingen aan te bieden aan onze klanten.

Wij geloven in de kracht van innovatie en investeren voortdurend in de nieuwste technologieën en trends om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen op de markt. Bij Innolabel staan we bekend om onze betrouwbare producten en uitstekende service.

Analoog

Analoge monitoring labels zijn handmatige labels die visuele informatie geven over temperatuur, vochtigheid en andere parameters.

Digitaal

Digitale monitoring labels zijn elektronische apparaten die real-time informatie geven over de omgeving en eventuele afwijkingen.

Parameters

Een oplossing voor elke situatie

Tijd
100%

Tijd monitoring labels registreren de verzend- en ontvangsttijd, wat bijdraagt aan het monitoren van de levertijd en het identificeren van vertragingen.

Temperatuur
93%

Temperatuur monitoring labels worden veel gebruikt in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie om de kwaliteit en veiligheid van gevoelige producten te garanderen door de temperatuur te bewaken.

Schokbestendig
95%

Schokbestendige monitoring labels worden gebruikt om eventuele schokken of stoten tijdens transport van kwetsbare apparatuur zoals medische apparaten en elektronica te identificeren en te voorkomen.

Vochtigheid
95%

Vochtigheidsmonitoring labels meten en regelen de vochtigheid tijdens transport van gevoelige producten zoals hout, papier en textiel om schade door vocht te voorkomen.

Oplossing op maat voor uw bedrijf

Een oplossing voor elke situatie

Analyse

De eerste stap in het Innolabel proces is de analyse. Dit houdt in dat we de huidige situatie en behoeften in kaart brengen. We kijken naar de verschillende mogelijkheden en werken zo toe naar de meest geschikte oplossing voor de klant.

Oplossing voorstel

Het team van Innolabel zal een voorstel opstellen dat aansluit bij uw wensen en behoeften en een duidelijke beschrijving bevatten van de diensten, kosten en voorwaarden voor de samenwerking.

Offerte

Na het voorstellen van de oplossing, maken we een offerte op maat. We beschrijven de kosten van de oplossing en de bijbehorende services die we zullen leveren. We zorgen ervoor dat de offerte duidelijk is en dat alle aspecten van de oplossing worden gedekt.

Implementatie

Innolabel zal samen met u de implementatie van de diensten plannen en uitvoeren, rekening houdend met uw wensen en deadlines, om de implementatie zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Ons team

Maak kennis met het Innolabel team

Chris Van SebroeckGeneral Manager

Official distributor Benelux
Mobile: +32 474 88 10 44
E-mail: Chris@innolabel.eu

Jenna Van SebroeckOffice Manager

E-mail: Jenna@innolabel.eu


Tom MassySales Consultant

Mobile: +32 497 37 52 79
E-mail: Tom@innolabel.eu