inno-logo
Producten

Prototemp 1000

Prototemp 1000, mogelijk te monitoren tot 350°C in droge warmte.

Prototemp 1000 temperatuurlogger is robust, water proof, batterij ondersteund, stand alone toestel, welk kan gebruikt worden om automatisch  temperaturen tussen -40 °C en 125 °C te monitoren.

In combinatie met de thermal barrier, kan het temperaturen monitoren tot 350°C in droge warmte.

Thermal Barrier :
Het duurzame omhulsel kan temperaturen weerstaan tot 230°C indien volledig ondergedompeld en tot 350°C in droge warmte (mits verwijdering van de o-ring).De Thermovault lOOO-P is gemaakt voor applicaties met extreme temperatuur monitoring, zoals oven profilering,  geothermische down-hole recording, en oven data logging.

De Prototemp 1000 temperatuurlogger is een robuust, waterdicht, batterijgevoed standalone apparaat dat temperaturen kan monitoren in het bereik van -40°C tot 125°C. Met de toevoeging van de Thermal Barrier kan het zelfs temperaturen tot 350°C in droge warmte monitoren. De Thermal Barrier is ontworpen om duurzaamheid te bieden en kan temperaturen weerstaan tot 230°C wanneer volledig ondergedompeld en tot 350°C in droge warmte als de o-ring wordt verwijderd. De Prototemp 1000-P is specifiek ontwikkeld voor toepassingen waarbij extreme temperatuurbewaking vereist is, zoals ovenprofielbepaling, geothermische metingen in boorgaten en het vastleggen van gegevens in ovens.

Dit uitgebreide temperatuurmonitoringsysteem biedt uitgebreide mogelijkheden voor het vastleggen van temperatuurgegevens in uiteenlopende omgevingen en toepassingen. Het is specifiek ontworpen om betrouwbaarheid en kracht te bieden, zelfs onder extreme omstandigheden. 

De Prototemp 1000 is voorzien van een batterijvoeding, waardoor het een zelfstandig apparaat geen externe stroombron nodig heeft. Dit maakt het ideaal voor gebruik op locaties waar geen elektriciteit beschikbaar is.

De Thermal Barrier zorgde voor extra veelzijdigheid aan de Prototemp 1000, waardoor het mogelijk is om temperaturen te monitoren in omgevingen met zeer hoge temperaturen. 

Het duurzame omhulsel van de Thermal Barrier biedt bescherming en zorgt ervoor dat het loggerbestand bestand is tegen de meest voorkomende omstandigheden.

Al met al biedt de Prototemp 1000 temperatuurlogger in combinatie met de Thermal Barrier een krachtige en mogelijke oplossing voor het monitoren van temperaturen in diverse toepassingen. 

Het is een betrouwbare keuze voor situaties waarin nauwkeurige temperatuurmetingen cruciaal zijn, zelfs in de meest extreme omstandigheden.