inno-logo

Volledige identificatie van uw farmaceutische producten

Als uw bedrijf farmaceutische producten produceert en vervoert, begrijpen we dat de veiligheid en betrouwbaarheid van uw producten van cruciaal belang zijn. Onze labels bieden een volledige identificatie van uw farmaceutische producten, zodat u er zeker van kunt zijn dat de inhoud correct wordt behandeld en gedistribueerd. Wij bieden labels van de hoogste kwaliteit die aan uw specifieke behoeften voldoen. Onze labels zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, zodat we de perfecte oplossing kunnen aanbieden die passen bij uw noden.

Onze loggers bieden real-time monitoring van temperatuur, vochtigheid en andere belangrijke factoren tijdens het transport en de opslag van uw farmaceutische producten. Dit geeft u de zekerheid dat uw producten altijd in optimale omstandigheden worden bewaard. Onze loggers zijn gemakkelijk te gebruiken en voorzien van geavanceerde software voor het beheer van gegevens en analyses.

Onze producten zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit en veiligheid in de farmaceutische industrie. U kunt erop vertrouwen dat onze labels en loggers de beste bescherming bieden tijdens het transport en de opslag van uw producten. We bieden ook maatwerkoplossingen om aan zeer specifieke vereisten te voldoen.

Identificatie en informatie

De labels van INNOLABEL bieden volledige identificatie van farmaceutische producten, inclusief belangrijke informatie zoals batchnummers, vervaldatums en veiligheidsvoorschriften. Dit zorgt ervoor dat uw product correct wordt behandeld en gedistribueerd, wat essentieel is om de kwaliteit van uw product te waarborgen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De labels van INNOLABEL zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste normen voor kwaliteit en veiligheid in de farmaceutische industrie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw farmaceutische producten veilig en betrouwbaar worden vervoerd en opgeslagen, wat essentieel is voor de veiligheid van patiënten.

Aanpasbaarheid

INNOLABEL biedt labels in verschillende maten, stijlen en materialen, waardoor u de perfecte oplossing kunt vinden die past bij uw specifieke behoeften en eisen. Bovendien bieden we ook maatwerkoplossingen om aan zeer specifieke vereisten te voldoen, wat de flexibiliteit en aanpasbaarheid van ons product vergroot.

Ons team van experts staat altijd voor u klaar om u te ondersteunen met het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijfsbehoeften. Of u nu op zoek bent naar labels voor uw medicijnen, vaccins of andere medische producten, of loggers om de omstandigheden tijdens het transport en de opslag te bewaken, wij hebben de perfecte oplossing.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige labels en loggers voor de farmaceutische industrie, dan is INNOLABEL uw beste keuze. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw farmaceutische producten veilig en betrouwbaar te vervoeren en op te slaan.

Ontdek onze meest gebruikte producten

Verigo Bluetooth LoggerLogger

Temperatuur | Vochtigheid | Single USE

 

TimestripPlus HealthcareLogger

Temperatuur | Tijd

 

Smart Tag VarcodeLabel

Temperatuur | Low Cost

 

InnoTrackLogger

Temperatuur

 

Blulog Real Time MonitoringLogger

Temperatuur | Real-Time | Encryptie

 

Verigo bluetooth droogijslogger PEOLogger

Extreme Temperatuur | Accuraat

 

Heeft u vragen?

Neem contact op!