inno-logo

Betrouwbare en efficiënte temperatuurmonitoring voor uw cosmeticaproducten

Cosmeticabedrijven moeten hoge eisen stellen aan de kwaliteit en veiligheid van hun producten. Daarom bieden wij op maat gemaakte labels en loggers voor een nauwkeurige en efficiënte temperatuurmonitoring van uw producten.

Onze labels en loggers zijn bestand tegen de omgevingsfactoren waarmee cosmeticabedrijven dagelijks te maken hebben, zoals vochtigheid en temperatuurschommelingen. Hierdoor kunnen we een betrouwbare en nauwkeurige monitoring van uw producten garanderen, van productie tot levering.

Onze oplossingen omvatten zowel productlabels als loggers op box-niveau. Onze productlabels kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten, inclusief barcodes, QR-codes of andere identificatiemiddelen. Dit maakt het proces van productidentificatie en tracking veel efficiënter en nauwkeuriger.

Onze loggers bieden een eenvoudige en efficiënte manier om de omgevingsomstandigheden tijdens transport en opslag te bewaken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en specificaties, waardoor we aan al uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Innolabel biedt ook oplossingen voor real-time monitoring en temperatuurregeling. Onze innovatieve technologieën stellen bedrijven in staat om de omgeving van hun producten in real-time te bewaken, waardoor de kwaliteit van de producten gegarandeerd optimaal blijft.

Nauwkeurige monitoring van temperatuur en vochtigheid

Cosmeticaproducten zijn gevoelig voor omgevingsfactoren zoals temperatuur en vochtigheid. Door gebruik te maken van onze labels en loggers kunnen cosmeticabedrijven de omgevingsomstandigheden van hun producten monitoren. Zo kunnen deze bedrijven garanderen dat de producten onder optimale omstandigheden bewaard worden.

Productidentificatie en tracking

Innolabel biedt op maat gemaakte labels met barcodes, QR-codes of andere identificatiemiddelen om producten te identificeren en op te volgen van productie tot levering. Dit maakt het proces van productidentificatie en tracking efficiënter en nauwkeuriger.

Real-time monitoring en temperatuurregeling

Innolabel biedt oplossingen voor real-time monitoring en temperatuurregeling van cosmeticaproducten. Dit stelt bedrijven in staat om de omgeving van hun producten in real-time te bewaken, waardoor de kwaliteit van de producten verbetert en verspilling vermeden wordt.

Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. We begrijpen dat uw bedrijf unieke uitdagingen heeft. Daarom werken we nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Ontdek onze meest gebruikte producten

Timestrip Tijdslabels

Tijdsindicator

 

Heeft u vragen?

Neem contact op!