inno-logo
Producten

Blulog Real Time Monitoring

Blulog Real Time Monitoring, het beste real-time alarm met 3 jaar garantie. 

Draadloos

Ontvang draadloos temperatuur data tot op een afstand van 700m

Plug & Play installatie

Plaats de logger eenvoudig weg in de te controleren locaties en connecteer de hub aan de router

Hoge precisie

0.2°C precisie tussen  0 en 30°C en 0.5°C voor de overige  temperaturen -40°C to +70°C

Hoge encryptie

Beveilig uw data met onze volledige encryptie gebruikmakend van de AES128 sleutel

Real-time alarmen

Ontvang alarmen via SMS of e-mails zodra een temperatuur limiet overschreden is

3-jaar garantie

Reken op de 3-jaar autonomie, geheugen en calibratie van onze dataloggers

Blulog Real Time Monitoring
Blulog Real Time Monitoring

Hoe werkt het?

Maximale Controle en Inzicht:

Blulog Real Time Monitoring is een geavanceerd systeem dat realtime temperatuur- en vochtigheidsgegevens verzamelt en analyseert, wat van onschatbare waarde is voor verschillende sectoren, waaronder voedselopslag en farmaceutische logistiek. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van draadloze sensoren en geavanceerde software om ervoor te zorgen dat uw goederen te allen tijde optimaal worden bewaard en vervoerd, en dat u voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Betrouwbare Prestaties:

Blulog Real Time Monitoring biedt betrouwbare prestaties en nauwkeurige gegevensregistratie. Of u nu verantwoordelijk bent voor een distributiecentrum, een apotheek of een restaurant, dit systeem geeft u de controle en gemoedsrust die u nodig heeft om uw activiteiten soepel te laten verlopen.

Real-time monitoring is van essentieel belang om onverwachte temperatuur- en vochtigheidsvariaties te detecteren, wat kan leiden tot kostbare schade aan producten en zelfs tot gezondheidsrisico’s. Met Blulog Real Time Monitoring kunt u proactief handelen en potentiële problemen aanpakken voordat ze uit de hand lopen.

Eenvoudige Integratie:

Onze oplossing is ontworpen met het oog op eenvoudige integratie in bestaande systemen. Het is compatibel met verschillende platforms en kan naadloos worden geïmplementeerd in uw bedrijfsprocessen, waardoor u tijd en middelen bespaart.

Kortom, is het de sleutel tot het handhaven van de hoogste normen in temperatuur- en vochtigheidscontrole in verschillende sectoren. Wilt u meer weten over hoe ons systeem uw bedrijf kan helpen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek de voordelen voor uw organisatie.