inno-logo
Producten

INNOCheck

De Innocheck™ SU indicator is een temperatuur-monitoring device, gevalideerd op zes punten, uitgerust met een innovatieve zelf-calibrerende sensor.

Het wordt geleverd in een waterproof omhulsel.
De aanwezigheid van een barcode op de zelfklevende indicator garandeert onweerlegbare identificatie tussen de indicator en de levering.

Hoe werkt het:

1) Duw op de START knop in de rechterhoek. u zal zien dat de groene LED fdrie maal knippert om een correcte start te bevestigen.​

2) Voeg de actieve Innocheck indicator toe aan uw shipment.​

3) Check de status bij aflevering van de goederen.

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

De electronische componenten zijn van hoge kwaliteit: Amerikaanse sensor, Europese CPU and Japanse batterij.​

Dit product is ontwikkeld volgens de reguliere vereisten en volgens de behoeften van de klant (de logistieke operator en de eindklant).​

Bovenop de hoge kwaliteit, is de InnoCheck indicator ook zeer gebruiksvriendelijk. Bijvoorbeeld, de START/STOP knop is makkelijk te activeren; het wordt geactiveerd door lichtjes te duwen op de knop, er zijn geen ellenlange instructies nodig om dit uit te voeren of om hem juist te positioneren voor gebruik.​

Elke indicator is individueel gevalideerd gedurende het productieproces.​

Het validatie certificaat wordt voorzien voor elke individueel indicator van de  batch, in papier en electronisch binnenin elke indicator.

Onmiddellijke beschikbaarheid

Standaard configuraties zijn altijd onmiddellijk beschikbaar en gepersonaliseerde configuraties zijn leverbaar in een aantal weken.

Samenvatting:

De Innocheck™ SU-indicator is een temperatuurmonitoringsapparaat met zelfkalibrerende sensoren die op zes punten gevalideerd zijn. Het wordt geleverd in een waterdichte behuizing en heeft een barcode voor identificatie. De werking omvat het indrukken van de START-knop, het toevoegen van de indicator aan de zending en het controleren van de status bij levering.

Dit product bevat hoogwaardige elektronische componenten en is ontwikkeld volgens reguliere vereisten en klantbehoeften. Het is gebruiksvriendelijk met een eenvoudig te actieve START/STOP-knop. Elke indicator wordt individueel gevalideerd en wordt geleverd met een validatiecertificaat.

Standaardconfiguraties zijn direct beschikbaar, terwijl gepersonaliseerde configuraties binnen enkele weken kunnen worden geleverd.