inno-logo
Producten

Verigo bluetooth cryo logger

Verigo bluetooth cryo logger is een herbruikbare temperatuur data logger met sonde.

Verigo bluetooth cryo logger is voor zeer lage temperatuur applicaties.

Belangrijkste Kenmerken

  • Temperatuurbereik             -200°C to 100°C
  • Draadloos bereik                tot 30m
  • Batterij levensduurte          1.5 – 5 jaar
  • Accuraatheid                      ±0.35°C van -20°C tot +20°C
  • Geheugen                           40,000 meetpunten

De Verigo Bluetooth Cryo Logger is een geavanceerde en herbruikbare temperatuur datalogger met een speciale cryogene sonde, ontworpen om temperatuurtraceerbaarheid te bieden voor zeer lage temperatuurtoepassingen. Of u nu werkt met biomedische monsters, farmaceutische producten, of andere temperatuurgevoelige materialen die extreme kou vereisen, de Verigo Bluetooth Cryo Logger biedt de oplossing voor nauwkeurige en betrouwbare temperatuurbewaking.

Met een indrukwekkend temperatuurbereik van -200°C tot 100°C is de Logger ideaal voor toepassingen waarbij extreem lage temperaturen cruciaal zijn. Of het nu gaat om het bewaren van stamcellen, vaccins, of andere biologische monsters, deze datalogger zorgt voor nauwkeurige temperatuurmetingen en traceerbaarheid gedurende het hele proces.

Een van de voordelen is het draadloze bereik van maximaal 30 meter, waardoor u de logger op afstand kunt uitlezen en bewaken. Dit biedt flexibiliteit en gemak bij het beheren van uw temperatuurgegevens, vooral in laboratoria of opslagfaciliteiten waar toegang tot de logger beperkt kan zijn.

De batterijlevensduur van de datalogger varieert van 1,5 tot 5 jaar, afhankelijk van het gebruik, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over frequente batterijvervangingen. Hierdoor kunt u de logger gedurende lange perioden inzetten zonder onderbrekingen.

Wat betreft nauwkeurigheid, biedt de Verigo Bluetooth Cryo Logger een indrukwekkende precisie van ±0,35°C in het temperatuurbereik van -20°C tot +20°C. Dit zorgt voor betrouwbare metingen, zelfs bij extreme omstandigheden, en helpt om de integriteit van uw temperatuurgevoelige producten te waarborgen.

Met een geheugencapaciteit van 40.000 meetpunten kunt u uitgebreide temperatuurgeschiedenis vastleggen en bewaren voor gedetailleerde analyses. Dit is van onschatbare waarde bij het volgen van temperatuurschommelingen en het identificeren van potentiële problemen in uw processen.

Kortom,  is het ontworpen om aan de eisen van veeleisende toepassingen te voldoen, zoals het bewaren van biologische monsters, de opslag van vaccins, en andere temperatuurgevoelige processen. Met geavanceerde functies en draadloze connectiviteit kunt u uw temperatuurgegevens in realtime volgen en analyseren, en tegelijkertijd naleving van regelgeving en kwaliteitsborging ondersteunen. Hiermee kunt u uw temperatuurbewakingsprocessen verbeteren en ervoor zorgen dat uw waardevolle materialen en producten in optimale conditie blijven.