inno-logo
Producten

Verigo bluetooth logger

UNIEKE EIGENSCHAPPEN van de VERIGO BLUETOOTH POD

De temperatuur en/of vochtigheidsloggers Verigo (Pods) laten u toe om de temperatuur en de vochtigheid te registreren en  vervolgens de gegevens via uw smartphone en tablet over te brengen zelfs doorheen verpakkingen, ijskasten of containers.
Geen nood meer aan  kabels, software of specifieke lezers, ook geen loggers naar kantoor brengen om daar uit te lezen en de data te bewaren. 

Het volstaat om de toepassing Verigo voor iOs™ of Android™ op uw apparaat te downloaden om Pods te starten en te gebruiken. De gebruikers kunnen elke Pod benoemen, hem linken aan een barcode  en onmiddellijk programmeren met een alarm vanaf de start.


Gedurende het gebruik, maakt de toepassing het mogelijk om de gegevens van Pods in realtime  zichtbaar te maken en deze te registreren.  Voor een grondige analyse, gebruikt u de functie om per e-mail een bestand PDF of CSV te verzenden.
U weet niet meer waar uw Pod zich bevindt? Laat hem een geluid maken via de app!
Alle gegevens worden automatisch in de beveiligde cloudWeb App van Verigo bewaard, deze kan u  raadplegen van  om het even welke aangesloten computer, en staat u toe PDF of CSV verslagen te genereren.

Scan tot op 30 meter afstand!!

HOE KAN JE :

De app downloaden en een account creëren

Een logger opstarten met de Verigo app?
De data die gelogd is bekijken en de logger stoppen met de Verigo app?

Het enige wat u moet doen is de Verigo app for iOs™ of Android™ downloaden op uw smartphone om te kunnen werken met de pods. De gebruikers kunnen een naam kiezen voor elke Pod, hem associeren met een barcode en alarmen programmeren via de app.

Alle data worden automatisch bewaard in de verzekerde cloud Web App van Verigo, consulteerbaar vanuit om het even welke geconnecteerde pc geeft dit u de mogelijkheid om PDF of CSV rapporten te genereren op een eenvoudige manier:

Verschillende opties:
Temperatuur Vochtigheid Single Use (PDF)