inno-logo

Een veilige en efficiënte logistiek met de hoogwaardige labels en loggers van INNOLABEL

Wij begrijpen als geen ander dat uw bedrijf afhankelijk is van het veilig en efficiënt vervoeren en opslaan van goederen. Daarom bieden wij innovatieve oplossingen die speciaal ontworpen zijn om aan uw behoeften te voldoen.

Onze labels bieden een volledige identificatie van uw goederen, zodat u erop kunt vertrouwen dat ze correct worden behandeld en gedistribueerd. Of u nu voedsel, elektronica, farmaceutische producten of andere goederen vervoert, onze labels zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig en correct worden behandeld. Onze labels zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, zodat u de oplossing kunt vinden die perfect past bij uw bedrijfsbehoeften.

Onze loggers bieden real-time monitoring van temperatuur, vochtigheid en andere belangrijke factoren tijdens het transport en de opslag van goederen. Dit geeft u de zekerheid dat uw producten altijd in optimale omstandigheden blijven en veilig gebruikt kunnen worden. Onze loggers zijn gemakkelijk te gebruiken en worden geleverd met geavanceerde software voor het beheer van gegevens en analyses.

Onze producten zijn getest en gecertificeerd om te voldoen aan de geldende voorschriften en normen.

Efficiënte distributie van goederen

Met de hoogwaardige labels van INNOLABEL krijgen logistieke/transport bedrijven volledige identificatie van hun goederen, inclusief belangrijke informatie zoals bestemming, handling instructies en productdetails. Dit zorgt voor een efficiëntere en betrouwbaardere distributie van goederen.

Real-time monitoring

INNOLABEL loggers bieden real-time monitoring van de temperatuur, vochtigheid en andere belangrijke factoren tijdens het transport en de opslag van goederen. Dit zorgt ervoor dat de goederen altijd onder optimale omstandigheden blijven en veilig kunnen worden gebruikt. Logistieke/transport bedrijven kunnen op deze manier de kwaliteit van hun dienstverlening verbeteren.

Aanpasbaarheid

INNOLABEL biedt labels en loggers in verschillende maten, stijlen en materialen, waardoor logistieke/transport bedrijven de perfecte oplossing kunnen vinden die past bij hun specifieke bedrijfsbehoeften. Bovendien biedt INNOLABEL maatwerkoplossingen om aan specifieke vereisten te voldoen, wat de flexibiliteit en aanpasbaarheid van onze producten vergroot.

Ons team van experts staat altijd klaar om u te ondersteunen met het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijfsbehoeften. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen om uw producten veilig en betrouwbaar te vervoeren en op te slaan. 

Ontdek onze meest gebruikte producten

Verigo Bluetooth LoggerLogger

Temperatuur | Vochtigheid | Single USE

 

TimestripPlusLabel

Temperatuur

 

INNOTrackLogger

Temperatuur

 

INNOLogLogger

Temperatuur

 

Blulog Real Time MonitoringLogger

Temperatuur | Real-Time | Encryptie

 

Heeft u vragen?

Neem contact op!