inno-logo
Producten

RFOT

RFOT is de meest geavanceerde draadloze temperatuur data logger in de vleesindustie vandaag, hij is dan ook uitgerust met een extra duurzame, sterke probe.

De RFOT is verkrijgbaar met probes in verschillende lengtes en diktes (dus ook voor de kleiner vleesproducten).

De data logger is perfect te gebruiken in rookovens,  ovens en andere kookprocessen tot 100 °C (212 °F) evenals in koelkasten en vriezers tot  -20 °C (-4 °F). Het is volledig  splash proof en weerstaat wash down cyclussen. Dit state-of-the-art toestel neemt interne producttemperaturen op en stuurt deze naar een centrale computer voor real time monitoring.

De RFOT moet nooit gekoppeld worden aan een computer gezien het ontwikkeld is voor een tweegangs draadloze communicatie.

De RFOT is een handmatige draadloze temperatuur datalogger die speciaal is ontworpen voor gebruik in de vleesindustrie. Deze datalogger is voorzien van een duurzame en sterke sonde en is beschikbaar in verschillende lengtes en diktes, waardoor hij geschikt is voor verschillende soorten vleesproducten, inclusief kleinere producten.

De RFOT kan worden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder rookovens, ovens en andere kookprocessen met temperaturen tot 100 °C (212 °F), soortgelijke in koelkasten en vriezers met temperaturen tot -20 °C (-4 °F). Het apparaat is volledig spatwaterdicht en bestand tegen wascycli, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid in bepaalde omgevingen.

Een opvallende factor van de RFOT is zijn draadloze connectiviteit, waardoor hij geen krachtige verbinding met een computer hoeft te hebben. In plaats daarvan kan hij draadloos interne producttemperaturen uitschakelen en deze gegevens in realtime naar een centrale computer sturen voor monitoring. Dit maakt het systeem efficiënt en effectief te beheren.

Kortom, de RFOT is een state-of-the-art temperatuurdatalogger die voldoet aan de strenge eisen van de vleesindustrie. Met zijn duurzame sonde, draadloze connectiviteit en brede temperatuurbereik is hij ideaal voor het analoge van temperaturen tijdens verschillende stadia van de vleesverwerking, van koken tot koelen.