inno-logo
Producten

Freezecheck label (vriesindicator)

Freezecheck label (vriesindicator) – de lage profiel verpakkingsconfiguratie maakt het ideaal voor bevestiging op primaire of secundaire verpakking.

Freezecheck label (vriesindicator) bestaat uit een duidelijke, temperatuursgevoelige oplossing die in een transparante bel wordt verzegeld en een groene cirkel met een controleteken invult.  De temperatuursgevoelige vloeistof is een milieuvriendelijke oplossing met meerdere componenten.  Wanneer de oplossing onder de kritieke bevriezende temperatuur wordt blootgesteld, wordt een zichtbaar teken gecreëerd dat het pakket  bevroren is. Momenteel worden twee (2) producten op de markt gebracht, 0°C (32°F) en -5°C (23°F).  De technologie van de Freezecheck label (vriesindicator) is beschikbaar in 0°C en -5°C.

De lage profiel verpakkingsconfiguratie maakt Freeze Check™ ideaal voor bevestiging op primaire of secundaire verpakking, een betrouwbare visuele aanwijzing van temperatuurblootstelling verstrekkend .  Verder is de flexibiliteit van de verpakking ideaal voor niet-uniforme verpakking zoals trommels.  

 Descending Temperature Indicators FCP

Als vriestemperaturen je producten bedreigen,  zulen de Innolabel’s Descending Temperature Indicators het u laten weten. 
Jammer genoeg, kan je het niet altijd weten, zeker wanneer een product ontdooit tegen de tijd dat het zijn bestemming bereikt. Neerwaartse Temperatuur Indicatoren laten u weten wanneer een product is blootgesteld aan lagere temperaturen, welke de kwaliteit van uw product aantast. De onomkeerbare, chemisch verkleurende indicatoren  tonen een duidelijke en precieze verandering op een af fabriek ingestelde temperatuur.

 

De Freezecheck-labels, ook bekend als vriesindicatoren, bevatten een milieuvriendelijke, temperatuurgevoelige oplossing in een transparante bel met een groene cirkel en controleteken.

Er zijn twee varianten beschikbaar: 0°C (32°F) en -5°C (23°F). Deze labels maken vergelijkbare tekens wanneer het pakket onder de kritieke bevriestemperatuur komt, waardoor bevroren status gemakkelijk waar verwijderbaar is.

De lage profielverpakking maakt ze geschikt voor zowel primaire als secundaire verpakkingen, ideaal voor diverse verpakkingsformaten zoals trommels.

Als aanvulling hierop biedt de Descending Temperature Indicators van Innolabel een waarschuwingssysteem tegen bevriezing. Deze onomkeerbare indicatoren kleuren op een eerdere temperatuur, waardoor gebruikers direct op de hoogte worden gesteld als hun producten aan ongewenst lage temperaturen zijn.

Dit is vooral nuttig om de kwaliteit van producten te vergelijken, zelfs als ze ontdooien tijdens transport naar hun bestemming.