inno-logo

Producten

INNOTrack

Real time koude keten kwaliteitscontrole

Verminder de risico’s van uw temperatuurgevoelige producten: tijdige alarmen en informatieve rapporten zullen u helpen om proactieve corrigerende acties te nemen en zo uw kwaliteitsverbetering circel te verkorten en uw winsten te vergroten.

Temperatuurgevoelige producten

 Of het nu gaat om pharma Good Distribution Practice (GDP), de houdbaarheid van fruit en groenten, vleesveiligheid of andere temperatuurgevoelige producten, wij voorzien een oplossing om altijd de status van uw goederen te kennen, alleen zo kan je verzekeren dat al uw producten in een optimale conditie bewaard en getransporteerd worden.

Om op een accurate en efficiënte manier om te gaan met het temperatuur en/of vochtigheid monitoring proces, InnoTrack biedt u unieke real time loggers aan om zo de kwaliteit van pharmaceuticals en verse producten te garanderen tijdens de bewaring of gedurende de transit. Vanaf het moment dat u de logger activeert, gaat deze de data collecteren en loggen, alle data kunnen vervolgens teruggevonden worden in de cloud.

Mocht er zich een inbreuk van temperatuur voordoen, zal er automatisch een SMS of email alarm verzonden worden, zodat u de mogelijkheid heeft om proactief te reageren en alsdus de kwaliteit van uw producten te garanderen evenals het vermijden van vertragingen en/of verliezen van goederen.

Producten in de kijker