inno-logo
Producten

INNOTrack

INNOTrack real time logger is een kwaliteitscontrole voor koude keten.

Verminder de risico’s van uw temperatuurgevoelige producten met de real time logger: tijdige alarmen en informatieve rapporten zullen u helpen om proactieve corrigerende acties te nemen en zo uw kwaliteitsverbetering circel te verkorten en uw winsten te vergroten.

Temperatuurgevoelige producten

 Of het nu gaat om pharma Good Distribution Practice (GDP), de houdbaarheid van fruit en groenten, vleesveiligheid of andere temperatuurgevoelige producten, wij voorzien een oplossing om altijd de status van uw goederen te kennen, alleen zo kan je verzekeren dat a.d.h.v. de real time logger al uw producten in een optimale conditie bewaard en getransporteerd worden.

Om op een accurate en efficiënte manier om te gaan met het temperatuur en/of vochtigheid monitoring proces, InnoTrack biedt u unieke real time loggers aan om zo de kwaliteit van pharmaceuticals en verse producten te garanderen tijdens de bewaring of gedurende de transit. Vanaf het moment dat u  activeert, gaat deze de data collecteren en loggen, alle data kunnen vervolgens teruggevonden worden in de cloud.

Mocht er zich een inbreuk van temperatuur voordoen, zal er automatisch via de real time logger een SMS of email alarm verzonden worden, zodat u de mogelijkheid heeft om proactief te reageren en alsdus de kwaliteit van uw producten te garanderen evenals het vermijden van vertragingen en/of verliezen van goederen

Onze real time logger vermindert de risico’s voor uw temperatuurgevoelige producten. Tijdige alarmen en informatieve rapporten stellen u in staat proactieve corrigerende maatregelen te nemen, wat resulteert in een kortere kwaliteitsverbeteringscyclus en verhoogde winsten.

Of het nu gaat om farmaceutische producten, vers fruit en groenten, vlees of andere gevoelige goederen, onze oplossing biedt altijd inzicht in de status van uw producten. Onze real-time loggers zorgen voor nauwkeurige en efficiënte temperatuur- en vochtigheidsmonitoring, waardoor de kwaliteit van uw producten tijdens opslag en transport wordt gegarandeerd.

Zodra een temperatuuroverschrijding wordt gedetecteerd, ontvangt u automatisch een alarm via sms of e-mail waardoor u proactief kunt reageren en productkwaliteit kunt waarborgen, evenals vertragingen en verlies van goederen kunt voorkomen.