inno-logo
Producten

Timestrip Complete

Timestrip Complete opwaartse temperatuur monitoring indicator gecombineerd met de FCP™ neerwaartse  temperatuur indicator technologie, de indicator geeft u een echte 2-8°C temperatuur monitoring – van één leverancier met één innovatieve oplossing.

Timestrip® Complete™ is een koude keten product dat actief hoge en lage temperatuurdrempels monitort.

Ontwikkeld voor bewaring van vaccins en transport temperatuur monitoring, bevestigt onze Timestrip® Complete™ of ze al dan niet zijn blootgesteld aan risicovolle condities.

Geleverd op een duidelijke kaart, voorzien de single use, onomkeerbare indicatoren u van een controleerbaar bewijs of er al dan niet een temperatuurinbreuk is geweest.  

Met deze kaart kunnen vaccins gemonitored worden doorheen de logistieke keten met de garantie dat ze bewaard zijn binnen hun range van 2°C to 8°C.

Gebruik de indicator om temperatuurgevoelige shipments te monitoren waaronder vaccins, medicijnen, bloedproducten, implantaten, diagnostische substanties, oogheelkundige oplossingen, intraoculaire lenzen, voeding en chemicalën.

Timestrip Complete: De sleutel tot tijdige voedselveiligheid

In de wereld van voedselveiligheid is tijd van essentieel belang. Het waarborgen van de versheid en kwaliteit van voedselproducten is cruciaal om consumenten te beschermen tegen mogelijke gezondheidsrisico’s en om de reputatie van voedselproducenten te behouden. Dit is waar Timestrip Complete in het spel komt. Met geavanceerde technologieën en een scherp oog voor detail, biedt Timestrip Complete een revolutionaire oplossing voor het bewaken van de houdbaarheid van voedselproducten.

De Voordelen 

Timestrip Complete is een product dat speciaal is ontworpen om voedselveiligheid te waarborgen. Het biedt tal van voordelen, waaronder:

  1. Nauwkeurige Tijdsmonitoring: Timestrip Complete maakt gebruik van geavanceerde sensortechnologie om de exacte verloopdatum van een product vast te leggen. Dit zorgt ervoor dat voedsel nooit te lang in de schappen blijft liggen, waardoor de versheid wordt gegarandeerd.

  2. Visuele Indicatoren: Met zijn eenvoudig af te lezen visuele indicatoren maakt Timestrip Complete het voor iedereen mogelijk om de houdbaarheid van een product snel te controleren, zonder ingewikkelde apparatuur.

  3. Kostenbesparing: Door de nauwkeurige monitoring kunnen bedrijven de verspilling van voedsel verminderen en efficiënter voorraadbeheer uitvoeren, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.

  4. Vertrouwen en Veiligheid: Consumenten kunnen erop vertrouwen dat de voedingsmiddelen die ze kopen, veilig en vers zijn, wat de reputatie van producenten verbetert.