inno-logo
Producten

Halveon multi-use logger

Halveon multi-use logger kan zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid monitoren.

Zonder software te installeren, kan de eindgebruiker snel gedetailleerde gegevensrapporten verkrijgen in zowel PDF- als CSV-indeling.

Download de handleiding
Download de productfiche

Halveon multi-use logger is een veelzijdig apparaat dat zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid kan monitoren zonder dat er speciale software geïnstalleerd hoeft te worden. Dit maakt het gebruiksgemak voor de eindgebruiker hoog, aangezien ze snel gedetailleerde gegevensrapporten kunnen verkrijgen in zowel PDF- als CSV-indeling.

Met de mogelijkheid om zowel temperatuur als luchtvochtigheid te meten en de handige rapportage-opties, biedt de T•Stream USB logger een efficiënte en praktische oplossing voor het bewaken van omgevingsomstandigheden.

Halveon multi-use loggeris een handige tool voor verschillende toepassingen, zoals het bewaken van opslagruimtes, transport van gevoelige goederen, laboratoria, en meer. Het biedt de mogelijkheid om nauwkeurige metingen van temperatuur en luchtvochtigheid vast te leggen en deze gegevens vervolgens te exporteren naar rapporten die eenvoudig kunnen worden gedeeld of gearchiveerd.

Met de T•Stream USB logger kunnen gebruikers proactief reageren op veranderingen in omgevingsomstandigheden om de kwaliteit en integriteit van hun producten te waarborgen. Dit maakt het een waardevol instrument voor kwaliteitscontrole, naleving van voorschriften en algemene omgevingsbewaking.

De Halveon multi-use logger is een veelzijdig apparaat dat temperatuur en gradiënt kan monitoren zonder extra software te installeren. Dit zorgt voor gebruiksgemak, met gedetailleerde gegevensrapporten beschikbaar in PDF- en CSV-formaten. 

Het is handig voor diverse toepassingen zoals opslagruimtes, goederentransport, en laboratoria. Het biedt nauwkeurige metingen en de mogelijkheid om gegevens te exporteren voor delen van archiveren. 

Deze T•Stream USB-logger stelt gebruikers in staat om proactief te reageren op omgevingsveranderingen, waardoor de kwaliteit van producten wordt gegarandeerd. Dit maakt het waardevol voor kwaliteitscontrole, het volgen van voorschriften en algemene omgevingsbewaking.