inno-logo
Producten

Liquid Crystal Indicator

Liquid Crystal Indicator, maakt gebruik van kleurverandering om temperatuur te indiceren.

Verkies het flexibele alternatief boven plastiek of glas.

Liquid Crystal Indicator maakt gebruik van kleurverandering om temperatuur te indiceren, betrouwbare uitvoering in transit, in barre omstandigheden, bij werknemers en in de markt. Elke vorm en grootte is mogelijk om tegemoet te komen aan uw verwachtingen voor uw real-time temperatuurmonitoring van -9°C tot 65°C met een accuraatheid van 1°C. De dunne, flexibele indicatoren zijn voorzien van kleefstrook of van een magnetische rugzijde, makkelijk aan te brengen daar waar een traditionele thermometer dat niet kan. Wij helpen u duidelijk de optimale temperatuur weer te geven, of het nu voor gezondheid, veiligheid, efficient gebruik, kwaliteit of gemak is.

Klik hier voor een overzicht van de courantste labels.

De voorhoofd thermometers zijn FDA-goedgekeurd, klasse II medische instrumenten, met de hoogste kwaliteit van Liquide Crystal Indicator technologie. U kan accurate lichaamstemperatuur verkrijgen binnen de 15 seconden zonder gevaar voor glasbreuk of andere gevaarlijke materialen. De keuze bestaat uit single- of multi-use, zelfklevend of niet, hypoallergeen en een waaier aan afmetingen. Welke hoeveelheid u ook wenst, u mag een verantwoorde kwaliteitsservice verwachten van onze onderzoeken en expertises.

Ook thermometers voor diagnose zijn verkrijgbaar, bekijk hier de verschillende oplossingen!

De vloeibare kristalindicatoren maken gebruik van kleurverandering om temperaturen te geven en betrouwbaar te zijn in diverse omstandigheden, waaronder transport, zware omstandigheden, en voor werknemers en de markt.

Deze indicatoren kunnen in elke vorm en grootte worden gemaakt om te voldoen aan de verwachtingen voor real-time temperatuurmonitoring, variërend van -9°C tot 65°C met een nauwkeurige van 1°C. Ze zijn dun, flexibel en kunnen worden voorzien van een kleefstrip of magnetische achterzijde, wat handig is op plaatsen waar traditionele thermometers niet kunnen worden gebruikt.

De tekst indirect ook het gebruik van voorhoofdthermometers die FDA-goedgekeurd zijn als klasse II medische instrumenten met hoogwaardige liquid crystal technologie. Deze thermometers bieden een snelle en nauwkeurige meting van lichaamstemperatuur zonder het risico op glasbreuk of gevaarlijke materialen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder single- of multi-use, zelfklevend of niet, hypoallergeen en in diverse afmetingen.

Kortom, de tekst promoot flexibele temperatuurindicatoren en voorhoofdthermometers als veilige, betrouwbare en willekeurige opties voor temperatuurmetingen en monitoring in verschillende toepassingen, waarvan gezondheid, veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en gemak.