inno-logo
Producten

HiTemp140

Hitemp140 – voorziet data en tijd  readings, en heeft een non volatile solid state geheugen dat de data zal bewaren zelfs al de batterij leeg geraakt.

De HiTemp140 is een duurzaam,  hoog precisie, temperatuur data logger wat gemaakt is voor gebruik in moeilijke omgevingen. Dit stainless stalen toestel is onderdompelbaar, is bestand tegen temperaturen tot  140°C (284°F) en heeft een accuraatheid van  +/-0.1°C (0.18°F).

De HiTemp140 kan tot 32,700 readings opslagen, en voorziet een rechte externe sonde om hogere temperaturen te meten, tot 260°C (500°F), verkrijgbaar tot lengtes van 7″. Het toestel voorziet data en tijd  readings, en heeft een non volatile solid state geheugen dat de data zal bewaren zelfs al de batterij leeg geraakt.

Gebruik maken van de software is “starten, stoppen en downloaden eenvoudig en makkelijk. Graphische, tabulaire en samengevatte data wordt voorzien voor analyses en data kan bekeken worden in °C, °F, K or °R.

De data kan ook automatisch geëxporteerd worden naar Excel® voor verdere berekeningen.

Verschillende beschermingen zijn verkrijgbaar afhankelijk van de applicaties, contacteer ons om uw vereisten in te vullen.

De HiTemp140 is een uitgebreide temperatuurdatalogger die uitblinkt in duurzaamheid, precisie en veelzijdigheid, speciaal ontworpen voor gebruik in variabele omgevingen. Dit robuuste apparaat is robuust uit hoogwaardig roestvrij staal, waardoor het bestand tegen de zwaarste omstandigheden is. Met een indrukwekkende temperatuurbestendigheid tot 140°C (284°F) en een indrukwekkende nauwkeurigheid van +/- 0,1°C (0,18°F), levert de HiTemp140 betrouwbare meetresultaten, zelfs onder extreme omstandigheden.

De HiTemp140 kan tot maar liefst 32.700 metingen opslaan, waardoor het ideaal is voor langdurige monitoring en datavastlegging. Voor toepassingen waarbij hogere temperaturen moeten worden gemeten, biedt het apparaat een externe sondeoptie die temperaturen tot 260°C (500°F) kan meten. Bovendien heeft de datalogger een niet-vluchtig solid-state geheugen, zodat uw gegevens veilig blijven, zelfs als de batterij leeg raakt.

Het gebruik van de gecombineerde software is eenvoudig en intuïtief, waardoor het starten, stoppen en downloaden van gegevens eenvoudig is. De software biedt grafische, tabulaire en samengevatte gegevens voor gedetailleerde analyses, en u kunt kiezen om de temperatuurweergave in °C, °F, K of °R weer te geven. 

Bovendien is het mogelijk om gegevens automatisch naar Excel® te exporteren voor verdere analyse en rapportage.

Afhankelijk van uw specifieke toepassingen zijn er verschillende beschermingsniveaus beschikbaar voor de HiTemp140. 

Neem gerust contact op met ons op om te selecteren welke configuratie het beste bij uw vereisten verleden is, zodat u de maximale mogelijkheden van deze temperatuur datalogger in bestudeerde omgevingen kunt benutten.