inno-logo

Producten

Ultrashock

ULTRASHOCK is een batterij aangedreven temperatuur, druk,  vochtigheid en een 3 assen shockrecorder.

ULTRASHOCK meet en registreert temperatuur, druk en vochtigheid volgens de geselecteerde rates, terwijl  shock geregistreerd wordt als de piek versnellingsniveaus over het zelfde interval. ULTRASHOCK is specifiek ontworpen voor het documenteren van dynamische omgevingen  zoals bewegende voertuigen, vrachtwagens, containers, schepen, enz.

Het apparaat is ook waardevol in omgevingen zoals productie en lopende band van gevoelige elektronica, IC vervaardiging, communicaties en computercomponenten. Dit is een all-in-one compact, draagbaar, makkelijk te gebruiken apparaat dat tot 23.831 metingen per kanaal kan meten en registreren. Het opslagmedium heeft een non-volatile solid state geheugen, dat maximum gegevensveiligheid verstrekt zelfs als de batterij ontkoppeld wordt.

Het apparaat kan onmiddellijk via uw computer opgestart en gestopt worden en zijn kleine afmeting staat toe om het bijna overal in te passen. ULTRASHOCK maakt het verwerven van data snel en gemakkelijk. Stop het eenvoudigweg in een lege com poort en onze gebruikersvriendelijke software de rest. 

Ook beschikbaar als shock recorder alleen.

Producten in de kijker