inno-logo
Producten

Ultrashock

ULTRASHOCK is een batterij aangedreven temperatuur, druk,  vochtigheid en een 3 assen shockrecorder.

ULTRASHOCK meet en registreert temperatuur, druk en vochtigheid volgens de geselecteerde rates, terwijl  shock geregistreerd wordt als de piek versnellingsniveaus over het zelfde interval. ULTRASHOCK is specifiek ontworpen voor het documenteren van dynamische omgevingen  zoals bewegende voertuigen, vrachtwagens, containers, schepen, enz.

Het apparaat is ook waardevol in omgevingen zoals productie en lopende band van gevoelige elektronica, IC vervaardiging, communicaties en computercomponenten. Dit is een all-in-one compact, draagbaar, makkelijk te gebruiken apparaat dat tot 23.831 metingen per kanaal kan meten en registreren. Het opslagmedium heeft een non-volatile solid state geheugen, dat maximum gegevensveiligheid verstrekt zelfs als de batterij ontkoppeld wordt.

Het apparaat kan onmiddellijk via uw computer opgestart en gestopt worden en zijn kleine afmeting staat toe om het bijna overal in te passen. ULTRASHOCK maakt het verwerven van data snel en gemakkelijk. Stop het eenvoudigweg in een lege com poort en onze gebruikersvriendelijke software de rest. 

Ook beschikbaar als shock recorder alleen.

ULTRASHOCK is een uitgebreide recorder die op batterijen draait en is ontworpen om temperatuur, druk, druk, schokkend in drie assen enorm te leggen. Het apparaat biedt de mogelijkheid om temperatuur, druk en gelijktijdig te meten en op te nemen op geselecteerde tijdsintervallen, terwijl het ook piekversnellingen tijdens schokkende vastlegt. Het is specifiek ontworpen voor het documenteren van dynamische omgevingen, zoals voertuigen in beweging, vrachtwagens, containers, schepen en meer.

ULTRASHOCK is ook waardevol in productieomgevingen, met naam in de productie en assemblage van gevoelige elektronica, IC-productie, communicatie en computercomponenten. Het is een compact, draagbaar en gebruiksvriendelijk apparaat dat tot 23.831 metingen per kanaal kan uitschakelen. Bovendien heeft het een niet-vluchtig solid-state geheugen, waardoor de gegevensveiligheid behouden blijft, zelfs als de batterij losgekoppeld wordt.

Het apparaat kan eenvoudig worden geactiveerd en gestopt via een computer en is dankzij zijn kleine formaat overal te plaatsen. Het verzamelen van gegevens is snel en eenvoudig: sluit het aan op een vrije COM-poort en de gebruiksvriendelijke software doet de rest.

Kortom, ULTRASHOCK is een veelzijdig, draagbaar apparaat dat temperatuur, druk, schokken en schokken in drie assen kan meten en uitschakelen. 

Het is ideaal voor dynamische omgevingen en biedt betrouwbare gegevensregistratie, zelfs in productieomgevingen. Het is ook beschikbaar als een standalone schokkenderecorder.