inno-logo

Optimaliseer de veiligheid en kwaliteit van uw voedingsproducten

Bij Innolabel begrijpen we de hoge eisen die voedings- en cateringbedrijven stellen aan de kwaliteit en veiligheid van hun producten. Daarom bieden wij op maat gemaakte labels en loggers voor een nauwkeurige, efficiënte temperatuurmonitoring. Onze oplossingen zijn bestand tegen omgevingsfactoren zoals vochtigheid, slijtage en temperatuurschommelingen, waardoor we een betrouwbare en nauwkeurige monitoring kunnen garanderen van productie tot levering.

Onze oplossingen omvatten productlabels en loggers op box-niveau, aangepast aan uw specifieke vereisten, inclusief barcodes, QR-codes en andere identificatiemiddelen. Onze loggers op box-niveau bieden een eenvoudige en efficiënte manier om de omgevingsomstandigheden tijdens transport en opslag te bewaken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en specificaties, waardoor we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Met Innolabel’s innovatieve technologieën voor real-time monitoring en temperatuurregeling kunnen bedrijven de omgeving van hun producten in real-time bewaken en bijsturen. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. We begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen heeft. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Verbeterde voedselveiligheid

De op maat gemaakte labels en loggers van Innolabel zorgen voor een betrouwbare en nauwkeurige monitoring van de temperatuur van voedingsproducten, waardoor de veiligheid van het voedsel gegarandeerd wordt en het risico op voedselgerelateerde ziekten wordt verminderd.

Efficiënte supply chain management

Innolabel biedt oplossingen voor real-time monitoring en temperatuurregeling, wat zorgt voor een efficiënt beheer van de supply chain en vermindering van verspilling. Hierdoor blijven producten langer houdbaar en wordt de efficiëntie van de bedrijfsvoering verhoogd.

Aanpasbaarheid en flexibiliteit

Innolabel biedt op maat gemaakte labels en loggers die kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van voedings- en cateringbedrijven. Of het nu gaat om specifieke identificatiemiddelen of om de aanpassing aan verschillende omgevingsfactoren, de producten van Innolabel bieden flexibiliteit en aanpasbaarheid om aan de unieke behoeften van elk bedrijf te voldoen.

Bij Innolabel geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service. We ondersteunen onze klanten bij het beheren van hun supply chain en helpen hen hun doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze op maat gemaakte labels en loggers uw voedings- of cateringbedrijf kunnen helpen.

Ontdek onze meest gebruikte producten

INNOTrackLogger

Temperatuur

 

INNOLogLogger

Temperatuur

 

Verigo Bluetooth LoggerLogger

Temperatuur | Vochtigheid | Single USE

 

TimestripPlus FoodLabel

Temperatuur

 

Smart Tag VarcodeLabel

Temperatuur | Low Cost

 

Heeft u vragen?

Neem contact op!