inno-logo
TimestripPlus Food

Verbeter de kwaliteit van uw maaltijdboxen met Innolabel’s temperatuurlabels en app

Als maaltijdbox leverancier is het cruciaal om de kwaliteit van de geleverde producten te waarborgen. Een belangrijk aspect daarbij is het respecteren van de juiste temperatuur tijdens het transport en de aflevering bij de consument. Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing om dit te controleren en te communiceren naar de eindklant: het gebruik van temperatuurlabels.

Verhoog de klanttevredenheid en -vertrouwen door transparantie te bieden over de kwaliteit van de geleverde maaltijdboxen

Door een temperatuurlabel toe te voegen aan de maaltijdbox, kan de consument er zeker van zijn dat de temperatuur ten alle tijde is gerespecteerd. Deze labels kunnen gescand worden en de gewenste boodschap kan via een app aan de consument worden gegeven.

Deze temperatuurlabels zijn een schitterende applicatie om de kwaliteit van uw geleverde producten te garanderen en een communicatie te brengen naar de eindklant. Hierdoor creëert u vertrouwen bij de consument en bouwt u aan een goede reputatie voor uw bedrijf.

Bevestig de naleving van de temperatuurnormen met Innolabel’s temperatuurlabels bij aflevering van maaltijdboxen

Bij Innolabel bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor het toevoegen van temperatuurlabels aan uw maaltijdboxen. Onze labels zijn gemaakt van duurzame materialen en bestand tegen omgevingsfactoren zoals temperatuurschommelingen en vochtigheid.

Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor real-time monitoring en temperatuurregeling, waardoor u de kwaliteit van uw producten in real-time kunt bewaken en bijsturen indien nodig.

Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen heeft en werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Bij Innolabel geloven we in het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service. Wij streven ernaar om onze klanten te ondersteunen bij het beheersen van hun supply chain en hen te helpen hun doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw maaltijdboxbedrijf kunnen helpen met onze op maat gemaakte temperatuurlabels en andere oplossingen.