inno-logo
Producten

Hoge Temperatuur Labels

Hoge Temperatuur Labels, kan worden gebruikt wanneeer je accurate temperatuurmetingen nodig hebt.

Accurate Temperatuurmeting voor kwaliteitscontrole

Hoge Temperatuur Labels indicator kan gebruikt worden wanneer je accurate temperatuurmetingen nodig hebt. Bevestig de indicator zeer eenvoudig op het product of dosimeter- zo eenvoudig is het!  Het venster van de indicator zal een permanente (non-reversible) kleurverandering tonen en je ziet in een oogwenk de hoogst bereikte temperatuur.

Temperatuur te hoog? Vlag het uit “on the spot”. Hoge temperaturen veroorzaken onomkeerbare schade aan vele producten. Voeding, medicijnen, industriële en chemische producten zijn uiterest gevoelig.  “Hi-Temp” indicatoren helpen u het risico te minimaliseren, dankzij een onomkeerbare kleursverandering van wit naar rood wanneer de temperatuur zijn gespecifieerde drempel overschrijdt.
Een veelzijdige, goedkope design met een kwalitatieve monitoring maakt de “Hi-Temp” Indicatoren tot de oplossing voor een keur aan toepassingen. U kan kiezen uit reactie temperaturen van 25°C tot 216°C, met de hoogste standaard van accuraatheid en betrouwbaarheid. De dunne zelfklevende labels kenmerken een flexibel design wat eenvoudig aan te brengen is op elk product of verpakking.

Onderstaand vind je een lijst met de meest courante labels.

De I-16027 temperatuurindicator biedt nauwkeurige temperatuurmetingen voor kwaliteitscontrole. Het kan eenvoudig op producten van dosimeters worden bevestigd en toont een permanente kleurverandering in het venster, waardoor de hoogst beïnvloede temperatuur direct zichtbaar is.

Deze indicator is bijzonder handig om hoge temperaturen te impliceren, afwisselend hoge temperaturen onomkeerbare schade kunnen veroorzaken aan diverse producten, zoals voeding, medicijnen en industriële en chemische producten. De “Hi-Temp” indicatoren helpen het risico te vergroten door een onomkeerbare kleurverandering van wit naar rood te vertonen wanneer de temperatuur een bepaalde drempel overschrijdt.

De “Hi-Temp” indicatoren zijn veelzijdig, betaalbaar en bieden kwalitatieve monitoring. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen en zijn verkrijgbaar met reactietemperaturen variërend van 25°C tot 216°C, met de hoogste standaard van betrouwbaarheid en betrouwbaarheid. De dunne, zelfklevende labels zijn eenvoudig aan te brengen op producten van verpakkingen.