inno-logo
Producten

INNOLog

INNOLog temperatuurdatalogger is ontworpen om temperaturen te meten en vast te leggen over een bepaalde periode.

Temperatuurdatalogger

De Innolog™ SU temperatuurdatalogger is een logger, gevalideerd op zes punten, uitgerust met een zelf calibrerende sensor.
Het wordt geleverd in een waterproof omhulsel.
De aanwezigheid van een barcode op een zelfklevende label garandeert onweerlegbare identificatie tussen de temperatuurdatalogger en de levering.

Hoe werkt het:

Het is een electronisch toestel powered by een knoopcelbatterij (CR2450)  dat de temperatuur meet via een interne digitale sensor; het wordt verwerkt door een microprocessor (CPU) en bewaart de data in een RAM geheugen.

Om de temperatuurdatalogger te starten en te stoppen, duw je op de voorziene knop op de data logger.

De logger wordt geleverd met een vooraf-geïnstalleerde temperature-sampling programma. Het is klaar om te gebruiken. Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde configuraties op te stellen.

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid:

De elektronische componenten zijn van hoge kwaliteit: Amerikaanse sensor, Europese CPU en Japanse batterij.

Dit product is ontwikkeld volgens de reguliere vereisten en volgens de noden van de klant (de logistieke operator en de eindklant).

Bovenop de hoge kwaliteit is de Innolog™ temperatuurdatalogger ook zeer gebruiksvriendelijk. Bijvoorbeeld de START/STOP knop is makkelijk te bedienen, het wordt geactiveerd door een eenvoudige druk op de knop zonder de noodzaak van ellenlange instructies.

Verbeterd geheugen

De Innolog™ temperatuurdatalogger is uitgerust met een zeer krachtige geheugen en bewaart een groot volume aan data: meer dan 13.200 punten.

Een temperatuurdatalogger is een onmisbaar instrument voor verschillende industrieën en sectoren. Of je nu actief bent in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische sector, transportsector of laboratoria, het nauwkeurig registreren van temperatuurinformatie is cruciaal voor de kwaliteitsborging en naleving van normen.

Een temperatuurdatalogger is ontworpen om temperaturen te meten en vast te leggen over een bepaalde periode. Deze gegevens kunnen later worden geanalyseerd om trends te identificeren, problemen op te sporen en te voldoen aan regelgevende vereisten. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een temperatuurdatalogger:

  1. Nauwkeurige Registratie: Een temperatuurdatalogger biedt zeer nauwkeurige metingen, waardoor je vertrouwen kunt hebben in de integriteit van je temperatuurgegevens.

  2. Real-time Monitoring: Sommige temperatuurdataloggers bieden real-time monitoring via mobiele apps of cloudplatforms, zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige omstandigheden.

  3. Data-integriteit: Het gebruik van een digitale temperatuurdatalogger minimaliseert menselijke fouten en verzekert de integriteit van je gegevens.

  4. Alarmeringssysteem: Veel temperatuurdataloggers hebben ingebouwde alarmeringssystemen die je onmiddellijk waarschuwen als de temperatuur buiten de gewenste range valt.

  5. Compliance en Rapportage: Voor sectoren waar naleving van strikte normen en voorschriften cruciaal is, kunnen temperatuurdataloggers helpen bij het genereren van rapporten voor audits en bewijs van naleving.

  6. Energiebesparing: Door het monitoren en optimaliseren van de temperatuurinstellingen kun je energie en kosten besparen.

Kortom, een temperatuurdatalogger is een essentieel instrument om de temperatuurbeheersing te verbeteren, productkwaliteit te waarborgen en te voldoen aan regelgevende eisen. 

Investeer in een hoogwaardige temperatuurdatalogger om de controle over je temperatuurprocessen te optimaliseren en gemoedsrust te hebben over de veiligheid en kwaliteit van je producten.

Voor meer informatie over onze geavanceerde temperatuurdataloggers en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw specifieke behoeften, neem contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw toepassing.