inno-logo
Producten

INNOCheck droogijs

INNOCheck droogijs SU indicator is een temperatuur-monitoring device, gevalideerd op zes punten, uitgerust met een innovatieve zelf-calibrerende sensor.

Het wordt geleverd in een waterproof omhulsel.
De aanwezigheid van een barcode op de zelfklevende indicator garandeert onweerlegbare identificatie tussen de indicator en de levering.

Hoe werkt het:

1) Duw op de START knop in de rechterhoek. u zal zien dat de groene LED fdrie maal knippert om een correcte start te bevestigen.

2) Voeg de actieve IINNOCheck droogijs indicator toe aan uw shipment.

3) Check de status bij aflevering van de goederen.

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid

De electronische componenten zijn van hoge kwaliteit: Amerikaanse sensor, Europese CPU and Japanse batterij.

Dit product is ontwikkeld volgens de reguliere vereisten en volgens de behoeften van de klant (de logistieke operator en de eindklant).

Bovenop de hoge kwaliteit, is de INNOCheck droogijs indicator ook zeer gebruiksvriendelijk. Bijvoorbeeld, de START/STOP knop is makkelijk te activeren; het wordt geactiveerd door lichtjes te duwen op de knop, er zijn geen ellenlange instructies nodig om dit uit te voeren of om hem juist te positioneren voor gebruik.

Elke indicator is individueel gevalideerd gedurende het productieproces.

Het validatie certificaat wordt voorzien voor elke individueel indicator van de  batch, in papier en electronisch binnenin elke indicato

Innocheck™ SU: De ultieme temperatuur-monitoring oplossing. Zesvoudig gevalideerd met zelfkalibrerende technologie voor nauwkeurige metingen. Waterdicht en voorzien van onweerlegbare identificatie via barcodes. Eenvoudige bediening met een snelle START-knop. Hoogwaardige elektronische componenten veilig betrouwbaar. opgelost om te voldoen aan zowel reguliere eisen als klantbehoeften. Innocheck™ SU biedt kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid in één.