inno-logo
Producten

Tip N Tell

Tip N Tell, handige schade indicator met zelfklevende optie

Tip-n-Tell’s zijn een low cost en makkelijke manier om aan te tonen dat uw pakket onderworpen was aan een schock tijdens het transport. Tip N’ Tell’s zijn zelfklevend en worden gekleefd op de binnen- of buitenkant van het pakket gedurende het transport.

Wanneer de indicator aan de buitenkant gekleefd wordt, toont  het de handler aan dat er gemonitord wordt en dat er zich fragile voorwerpen in uw pakket bevinden. 

De Tip-n-Tell toont aan wanneer een container geklonken is tijdens transit, de blauwe korrels verspreiden zich tot aan de bovenzijde van de Tip-n-Tell schade indicator. De Tip N’ Tell zal registreren vanaf minder dan 90° of meer.

De pin aan de zijkant eenvoudig verwijderen om uw indicator te activeren.

Tip N Tell
Tip N Tell

Tip-n-Tell’s biedt een kosteneffectieve en eenvoudige manier om uw pakket te geven tijdens het transport is spannend. Deze zelfklevende indicatoren kunnen zowel aan de binnen- als buitenkant van het pakket worden bevestigd.

Wanneer u de indicator aan de buitenkant van uw pakket plaatst, geeft dit duidelijk aan dat het transport wordt gemonitord en dat er mogelijk breekbare voorwerpen in het pakket zitten. Dit waarschuwt de handlers om extra voorzichtigheid te zijn.

De werking van de indicator is eenvoudig. Tijdens het transport, als er een schok of impact is, inclusief de container vastzet, zullen de blauwe korrels in de indicator zich naar de bovenkant verplaatsen, waardoor schade wordt aangegeven. 

Deze schade-indicator begint te registreren wanneer de hoek van het pakket minder dan 90 graden of meer is.

Om de indicator te activeren, hoeft u alleen maar de pin aan de zijkant te verwijderen. Dit maakt het gebruik van Tip-n-Tell’s zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor verschillende transportbehoeften.

Kortom, Tip-n-Tell’s zijn een waardevol instrument om de integriteit van uw zendingen te onzichtbare en eventuele schade tijdens het transport te onmogelijk, wat helpt bij het onmogelijke van de veilige aankomst van uw kostbare goederen.