inno-logo

Verbeter de kwaliteit van uw producten met op maat gemaakte labels en loggers!

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven in diverse sectoren, waaronder de farmaceutische en voedingsindustrie, de transportsector en meer. Onze labels en loggers zijn ontworpen om te voldoen aan strenge eisen. Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen omgevingsfactoren zoals temperatuurschommelingen, vochtigheid en slijtage. Hierdoor bieden ze een betrouwbare en nauwkeurige monitoring van uw producten, zelfs in extreme omstandigheden.

Innolabel biedt oplossingen voor zowel productlabels als loggers op box-niveau. Onze productlabels kunnen worden aangepast aan uw specifieke vereisten: barcodes, QR-codes of andere identificatiemiddelen… Zo worden uw productidentificatie en tracking efficiënter en nauwkeuriger.

Onze loggers op box-niveau bieden een eenvoudige en efficiënte manier om de omgevingsomstandigheden tijdens transport en opslag te bewaken. We bieden diverse formaten en specificaties om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Innolabel biedt ook real-time monitoring en temperatuurregeling. Onze innovatieve technologieën stellen bedrijven in staat om de omgeving van hun producten in real-time te bewaken. Zo verbetert u de kwaliteit van uw producten en voorkomt u verspilling.

Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Betere kwaliteitscontrole

Met onze op maat gemaakte labels en loggers bewaakt u gemakkelijk de omgevingsomstandigheden van uw producten, waardoor u de vruchten kan plukken van een betere kwaliteitscontrole.

Efficiënte productidentificatie en tracking

Onze oplossingen omvatten op maat gemaakte productlabels die kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van uw bedrijf, waardoor efficiënte productidentificatie en tracking mogelijk is.

Real-time monitoring en temperatuurregeling

Innolabel biedt innovatieve technologieën voor real-time monitoring en temperatuurregeling, waardoor bedrijven in staat zijn om de omgeving van hun producten in real-time te bewaken en bij te sturen. Zo garandeert u de kwaliteit van uw producten en vermijdt u verspilling.

Bij Innolabel streven we naar het leveren van hoogwaardige producten en een uitstekende service. We ondersteunen onze klanten bij het beheren van hun supply chain en helpen hen hun doelen te bereiken. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw bedrijf kunnen helpen met onze op maat gemaakte labels en loggers.

Ontdek onze meest gebruikte producten

HiTemp140Logger

Extreme Temperatuur

 

INNOTrackLogger

Temperatuur

 

Blulog Real Time MonitoringLogger

Temperatuur | Real-Time | Encryptie

 

Heeft u vragen?

Neem contact op!