inno-logo
Producten

Medische koeltas

Medische koeltas of geïsoleerde draagtas voor medicijnen, farmaceutica en
healthcare products is een hoogwaardige koeltas waarbij de temperatuur voorop staat. De unieke
koeltas wordt geproduceerd met unieke thermische technieken en systemen om koudebruggen of te voorkomen koudebruggen om langdurig temperatuurbehoud te garanderen. Ritsen zijn uniek geïsoleerd
voorkomen dat de temperatuur ontsnapt. 

Bovendien is de Medische koeltas uniek geïsoleerd met een
combinatie van isolatiematerialen voor maximale isolatiekwaliteit. Reflecterende folies zijn dat ook
geïntegreerd in de koeltas om opwarming door warmtestraling te minimaliseren. Om de temperatuur te regelen in de koeltas is de koeltas voorzien van geïntegreerde vakken met koeling elementen.

Medische Koeltas voor medicijnen, farmaceutica en zorgproducten of geïsoleerd
draagtas is vervaardigd uit hoogwaardige materialen om een duurzame koeltas te genereren die dat wel kan garanderen een lange levensduur. De ritsen zijn industrieel, dus ze gaan niet alleen lang mee maar zijn dat ook makkelijk te gebruiken. 

Om de koeltas te dragen kun je gebruik maken van ergonomische handvatten of verstelbare schouderbanden.
Als de tas op de grond staat, zitten er rubberen voetjes aan de onderkant om de koeltas te beschermen tegen vuil of stof
mogelijke schade.

De Medische koeltas voor medicijnen, farmaceutica en zorgproducten is een hoogwaardige en zeer gespecialiseerde koeltas die de hoogste normen voor temperatuurbeheer en -behoud hanteert. Wat deze koeltas uniek maakt, is het gebruik van enorme hittetechnologieën en systemen die specifiek zijn ontworpen om koudebruggen te voorkomen, waardoor een langdurige en nauwkeurige temperatuurregeling gegarandeerd wordt.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze koeltas zijn de grote ritsen, die zorgvuldig zijn ontworpen om te voorkomen dat er onbedoelde koude lucht ontsnapt. Dit draagt bij aan de consistente temperatuurbeheersing die essentieel is voor medicijnen, farmaceutische producten en gezondheidszorgproducten. 

Daarnaast maakt de koeltas gebruik van een combinatie van voldoende isolatiematerialen om maximale isolatiekwaliteit te bieden, waardoor de temperatuur in de tas nauwkeurig behouden blijft.

Om warmteabsorptie door straling te vergroten, zijn reflecterende folies ook geïntegreerd in het ontwerp van de koeltas. Dit draagt verder bij aan het behoud van een stabiele en indirecte temperatuur voor de opgeslagen producten.

Bovendien is de koeltas voorzien van geïntegreerde vakken met koelingselementen, waardoor de gebruiker de temperatuur in specifieke compartimenten kan regelen, wat vooral handig is bij het transport van verschillende medicijnen en gezondheidszorgproducten die elk hun eigen temperatuureisen hebben.

Naast zijn horizontale technologische kenmerken is deze Medische koeltas ook robuuste met hoogwaardige materialen en industrieel sterke ritsen om duurzaamheid te beschermen. Ergonomische handvatten en verstelbare schouderbanden maken het dragen van de tas comfortabel, terwijl rubberen voetjes aan de onderkant de tas beschermen tegen vuil en mogelijke schade wanneer deze op de grond wordt geplaatst. 

Dit maakt de Medische koeltas voor medicijnen, farmaceutica en zorgproducten een betrouwbare metgezel voor temperatuurgevoelige transporten met een lange betrouwbaarheid.