inno-logo
Timestrip®

Timestrip®: de betrouwbare indicator voor het vervangen van filters, voeding en cosmetica!

Tijd is een belangrijke factor voor de kwaliteit van een product. Daarom biedt Timestrip® een ruim assortiment aan indicatoren die kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan huishoudelijke taken. Of het nu gaat om het vervangen van filters, de houdbaarheid van voedingsmiddelen en cosmetica, of het monitoren van medicijnen en verzorgingsproducten, Timestrip® biedt een betrouwbare oplossing voor tijdige vervanging en monitoring.

Houd uw huishoudapparaten in topconditie met Timestrip® filter vervangingsindicatoren

Regelmatige vervanging van filters is essentieel om de goede werking van huishoudapparaten zoals stofzuigers en waterfilters te garanderen. Met Timestrip® is het vervangen van filters een fluitje van een cent. De indicatoren zijn eenvoudig te gebruiken, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk en geven duidelijk aan wanneer een filter moet worden vervangen. Dit zorgt voor een tijdige vervanging en verhoogt de verkoop van filters.

Verleng de houdbaarheid van uw voeding met Timestrip® indicatoren na opening

In de retail voedingsindustrie is kwaliteit en veiligheid van voeding van groot belang. Met de groeiende vraag naar meer innovatie en informatie op de verpakking, biedt Timestrip® een oplossing voor de houdbaarheid van voeding na opening. Een label op de verpakking geeft duidelijkheid over de termen “gebruiken tot” en “houdbaar tot”, wat zorgt voor meer informatie voor de consument en een betere kwaliteit van de voeding.

Bewaak de houdbaarheid van uw cosmetica met Timestrip® indicatoren na opening

Cosmetica is gevoelig voor bacteriegroei, wat de houdbaarheid van het product kan beperken. Timestrip® biedt een klare en visuele indicatie van wanneer een product moet worden vervangen. Dit is een geweldige manier om de consument bewust te maken van de beperkte houdbaarheid van cosmetica na opening. Dit zorgt niet alleen voor een betere kwaliteit van het product, maar ook voor meer tevredenheid bij de consument.