inno-logo
TimestripPlus Food

Verbeter de voedselveiligheid met Timestrip temperatuur indicatoren voor de seafood industrie

Timestrip is er trots op om een reeks temperatuurindicatoren te bieden die speciaal zijn ontworpen om aan de HACCP-normen en het National Shellfish Sanitation Program te voldoen, speciaal voor de seafood industrie. Onze temperatuurindicatoren zijn bedoeld om u te helpen de temperatuur van uw vis en zeevruchten op productniveau te controleren en te garanderen dat de kwaliteit van uw producten behouden blijft.

We begrijpen dat verschillende soorten vis en zeevruchten verschillende temperatuurvereisten hebben. Daarom bieden we op maat gemaakte labels die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van verschillende soorten vis en zeevruchten. Met onze temperatuurindicatoren kunt u er zeker van zijn dat uw producten worden bewaard en vervoerd onder de juiste omstandigheden.

Logging oplossingen voor volledige vrachtcontrole

Als u de volledige vracht wilt controleren, bieden we ook logging oplossingen. Met onze loggers kunt u de temperatuur van uw vracht monitoren en garanderen dat de producten onder de juiste omstandigheden worden bewaard en vervoerd. Met onze logging oplossingen kunt u de kwaliteit van uw producten garanderen en voorkomen dat ze verslechteren als gevolg van temperatuurschommelingen.

Bij Timestrip geloven we in het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze temperatuurindicatoren en loggers zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen. We begrijpen dat de seafood industrie unieke uitdagingen heeft en we werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Als u meer wilt weten over onze oplossingen voor de seafood industrie, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Bij Timestrip zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service aan al onze klanten.