inno-logo

Producten

INNOLog

Single Use Data logger

De Innolog™ SU data logger is een temperatuur-monitoring logger, gevalideerd op zes punten, uitgerust met een zelf calibrerende sensor.
Het wordt geleverd in een waterproof omhulsel.
De aanwezigheid van een barcode op een zelfklevende label garandeert onweerlegbare identificatie tussen de logger en de levering.

Hoe werkt het:

Het is een electronisch toestel powered by een knoopcelbatterij (CR2450)  dat de temperatuur meet via een interne digitale sensor; het wordt verwerkt door een microprocessor (CPU) en bewaart de data in een RAM geheugen.

Om de logger te starten en te stoppen, duw je op de voorziene knop op de data logger.

​De logger wordt geleverd met een vooraf-geïnstalleerde temperature-sampling programma. Het is klaar om te gebruiken. Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde configuraties op te stellen.

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid:

De electronische componenten zijn van hoge kwaliteit: Amerikaanse sensor, Europese CPU en Japanse batterij.

​Dit product is ontwikkeld volgens de reguliere vereisten en volgens de noden van de klant (de logistieke operator en de eindklant).

​Bovenop de hoge kwaliteit is de Innolog™ logger ook zeer gebruiksvriendelijk. Bijvoorbeeld de START/STOP knop is makkelijk te bedienen, het wordt geactiveerd door een eenvoudige druk op de knop zonder de noodzaak van ellenlange instructies.

Verbeterd geheugen

De Innolog™ data logger is uitgerust met een zeer krachtige geheugen en bewaart een groot volume aan data: meer dan 13.200 punten.

Producten in de kijker