inno-logo
INNOLog

Monitor en controleer de impact op uw producten tijdens transport

Tijdens het transport van goederen kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden, zoals onverwachte bewegingen of schokken, die de kwaliteit van jouw producten kunnen aantasten. Daarom is het belangrijk om tijdens het transport de verpakkingen goed te beschermen en te monitoren op eventuele beschadigingen.

G-kracht en kanteling van producten: waarom monitoring tijdens transport belangrijk is

Een manier om schade tijdens transport te minimaliseren is het gebruik van labels en loggers die elke foutieve beweging registreren. Deze labels en loggers registreren de G-kracht en kanteling van producten tijdens het transport en kunnen zo de oorzaak van eventuele schade aan de verpakking of producten vaststellen.

G-kracht verwijst naar de zwaartekracht en de druk die wordt uitgeoefend op een object tijdens transport. Door de G-kracht te monitoren, kan de exacte druk die wordt uitgeoefend op de verpakking en producten worden bepaald. Hierdoor kunnen producten worden beschermd tegen te veel druk en mogelijke schade.

Het kantelen van producten kan ook een belangrijke factor zijn voor de kwaliteit van menig goed. Bijvoorbeeld, als de producten in een verpakking kantelen en daardoor te dicht tegen elkaar komen te zitten, kan er schade ontstaan. Door het monitoren van de kanteling van producten tijdens het transport, kan deze schade worden voorkomen.

Minimaliseer schade aan jouw producten tijdens transport met behulp van labels en loggers

Kortom, het beschermen van jouw producten tijdens transport is van groot belang om de kwaliteit van jouw producten te waarborgen en eventuele financiële verliezen te voorkomen. Het gebruik van labels en loggers die de G-kracht en kanteling van producten registreren, kan helpen bij het minimaliseren van schade tijdens het transport en bij het vaststellen van de oorzaak van eventuele schade. Zo kun je de kwaliteit van jouw producten garanderen en het vertrouwen van jouw klanten behouden.