inno-logo
Producten

Verigo bluetooth droogijslogger PEO

Verigo bluetooth droogijslogger PEO herbruikbare temperatuur Data Logger met externe sonde voor droogijs

Nood aan het meten van extreme temperaturen? De Pod Probe wordt geleverd met een gepunte sensor en een kabel van  2 meter (6.5 ft) om zo een hoge accuraatheid te bekomen van de temperatuur logging.

Kort overzicht

Functionele Range           -80 to 80 °C

Draadlose Range              up to 30m ( 100 ft )

Levensduurte Battery      1.5 – 5 years

Accuraatheid                     ± 0.35 °C (0.63 °F)

Geheugen                           40,000 points

Verigo bluetooth droogijslogger PEO

Voor diegenen die behoefte hebben aan het meten van extreme temperaturen, introduceert de Pod Probe een geavanceerde oplossing met een externe sonde die speciaal is ontworpen voor gebruik met droogijs. Deze herbruikbare temperatuur data logger is ontworpen om nauwkeurige en betrouwbare temperatuurmetingen te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Een van de opvallende kenmerken van de Pod Probe is de meegeleverde puntige sensor en een kabel van maar liefst 2 meter (6.5 ft). Dit ontwerp zorgt voor een uitzonderlijke accuraatheid bij het loggen van de temperatuur, zelfs in omgevingen waar extreem lage temperaturen heersen, zoals bij het gebruik van droogijs.

Hier is een kort overzicht van de belangrijkste specificaties van de Pod Probe:

  • Functionele Range: De Pod Probe kan temperaturen meten in het bereik van -80 tot 80 °C, waardoor het ideaal is voor zowel diepvriesopslag als voor de monitoring van extreem lage temperaturen.

  • Draadloze Range: Met een draadloos bereik tot 30 meter (100 ft) kunnen gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot de logger en de gegevens uitlezen, zelfs als deze zich op afstand bevindt.

  • Levensduur van de Batterij: De Pod Probe is ontworpen om langdurig te presteren, met een levensduur van de batterij die varieert van 1,5 tot 5 jaar, afhankelijk van het gebruik en de instellingen.

  • Accuraatheid: Met een indrukwekkende accuraatheid van ± 0,35 °C (0,63 °F) kunnen gebruikers erop vertrouwen dat de temperatuurmetingen uiterst betrouwbaar zijn.

  • Geheugen: De logger heeft een royaal geheugen dat tot 40.000 meetpunten kan opslaan, waardoor gebruikers uitgebreide gegevens kunnen verzamelen en analyseren over een lange periode.

De Pod Probe is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse toepassingen, variërend van de farmaceutische industrie tot wetenschappelijk onderzoek en transport van gevoelige goederen. Met zijn robuuste ontwerp en geavanceerde functies is de Pod Probe de ideale keuze voor iedereen die nauwkeurige temperatuurinformatie nodig heeft, zelfs in de meest uitdagende