inno-logo
Timestrip® Blood Temp 10

Voorkom temperatuurinbreuk bij bloedtransport met Blood Temp 10 van Innolabel

Ben je onzeker over de temperatuur van de bloedzakken tijdens transport van de bewaarplaats naar de operatiekamer? Vertrouw dan niet alleen op de tijdsregel, maar kies voor Blood Temp 10 van Innolabel.

Onze kleine indicator biedt een visueel alarm als er een temperatuurinbreuk is gedetecteerd, zodat het bloed niet meer kan worden gebruikt of teruggebracht naar opslag. Blood Temp 10 is een uniek FDA 510(k) medisch apparaat dat CE-gecertificeerd is en geen voorconditionering vereist.

Gemakkelijk in gebruik en accurate bescherming tegen temperatuurinbreuken

Het gebruik van Blood Temp 10 biedt verschillende voordelen. Het verbetert de naleving van de richtlijnen en zorgt voor serienummerregistratie op productniveau, waardoor individuele producttracking en lotopvolging mogelijk zijn. Het is ook gemakkelijk in gebruik, omdat het direct op de spot kan worden geactiveerd met een eenvoudige druk op de knop en geen speciale vereisten heeft voor opslag en verzending. Het vermijdt ook de ambiguïteit van temperatuurinbreuk en vermindert verliezen met maximaal 8%, wat leidt tot besparingen in tijd en geld.

Met Blood Temp 10 hoef je je geen zorgen meer te maken over de temperatuur van de bloedzakken tijdens transport en kan je er zeker van zijn dat de bloedproducten veilig en effectief kunnen worden gebruikt tijdens de operatie. Het gebruik van deze indicator vermindert het risico op ongewenste temperatuurinbreuken en verhoogt de efficiëntie van jouw klinische praktijk.

Een innovatieve oplossing voor een veilig bloedtransport

Vertrouw op Innolabel voor nauwkeurige en betrouwbare temperatuurindicatoren voor jouw bloedproducten. Blood Temp 10 is gemakkelijk te gebruiken, betaalbaar en biedt ongeëvenaarde zekerheid voor jouw patiënten en jouw klinische praktijk. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen bij het beheren van de temperatuur van jouw bloedproducten.