inno-logo
Producten

Tempmate S1 V2 single use logger

Tempmate S1 V2 single use logger, is de innovative disposable data logger met geïntegreerde USB poort, is de perfecte gezel voor goederen met  temperatuur gecontroleerde transporten.

Tempmate S1 V2 single use logger worden voorzien van de gevraagde vereisten. De volgende settings kunnen ingeput worden zonder meerprijs:
• Running time (6, 15, 30, 60 of 90 dagen)
• Boven en ondergrens alarm (bvb. <+2 ° C en > +8 ° C)
• Alarm tijd uitstel (default: 30 min.)
• Start time uitstel (default: 0 min.) De loggers zijn onmiddellijk bruikbaar en moeten dus niet geprogrammeerd worden, dus fouten door de gebruiker zijn uitgesloten.


Om de logger te evalueren is er een onmiddellijke verbinding via USB poort. Hier wordt automatisch een PDF gegenereerd wat u voorziet van wijzigingen in temperatuur, alle individuele waarden zowel als statistische informatie.
Hardware (kabel interface), of software is niet nodig! 

 Configureer zelf uw logger, download hier de software van tempbase.®-D      

De Tempmate S1 V2 single use logger is een innovatieve wegwerpbare datalogger met een geïntegreerde USB-poort en is de ideale metgezel voor goederen die temperatuurgecontroleerd moeten worden tijdens het transport. 

Deze loggers kunnen worden aangepast aan specifieke vereisten zonder extra kosten, waaronder contractueel (6, 15, 30, 60 of 90 dagen), boven- en ondergrens voor alarmen (bijvoorbeeld < +2°C en > +8°C), vertragingstijd voor alarmen (standaard: 30 minuten) en starttijdvertraging (standaard: 0 minuten). 

De loggers zijn direct klaar voor gebruik en hoeven niet te worden vereist, waardoor gebruikersfouten worden uitgesloten.

Om de gegevens van de  logger te vaak, is directe connectiviteit via de USB-poort beschikbaar. 

Hierbij wordt automatisch een PDF-rapport gemaakt met informatie over temperatuurveranderingen, individuele meetwaarden en statistische gegevens. Er is geen extra hardware (kabelinterface) of software nodig, wat het gebruik uiterst eenvoudig maakt.

Kortom, deze datalogger biedt flexibiliteit en gebruiksgemak voor temperatuurmonitoring tijdens transport. 

Met het aanpasbare instellingen en directe gegevensinvoer via USB is het een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor het onvermijdelijke van de temperatuur van gevoelige goederen tijdens het transport.