inno-logo
Producten

INNOFreeze

INNOFreeze is een temperatuur-monitoring device, gevalideerd op zes punten, uitgerust met een innovatieve zelf-calibrerende sensor.

Het wordt geleverd in een waterproof omhulsel.
De aanwezigheid van een barcode op de zelfklevende indicator garandeert onweerlegbare identificatie tussen de indicator en de levering.

Wat is het voordeel van een elektronische label t.o.v. een chemische?

Deze indicator is volledig customizable, u kan de temperatuur grens als ook de melding die gerelateerd is aan de tijd en temperatuur volledig zelf kiezen.

Hoe werkt het?

Druk 5 seconden op de enige knop en merk op dat de GROENE LED drie keer knippert, wat een succesvolle start aangeeft.

Bevestig de gestarte INNO-Freeze aan uw zending.

Druk 5 seconden op de enige knop en merk dat de BLAUWE LED knippert driemaal duidt dit op een succesvolle stopzetting.

Controleer de status na ontvangst van de goederen!

INNOFreeze SU indicator is een innovatief temperatuur-monitoring apparaat dat op zes punten is gevalideerd. Het heeft een zelf-calibrerende sensor en wordt geleverd in een waterproof omhulsel. De aanwezigheid van een barcode zorgt voor onweerlegbare identificatie.

Het voordeel van dit elektronische label boven een chemisch label wordt niet specifiek genoemd. Deze indicator is volledig aanpasbaar, zowel de temperatuurgrens als de melding met betrekking tot tijd en temperatuur kunnen naar wens worden ingesteld.

Om het te gebruiken, drukt u 5 seconden op de knop om het te starten (groene LED knippert) en bevestigt u het aan uw zending. Druk opnieuw 5 seconden op de knop om het te stoppen (blauwe LED knippert). Controleer de status na ontvangst van de goederen.