inno-logo
Producten

Verigo Access Point

Verigo Acces Point (VAP) is een draadloos apparaat waarmee VERIGO-recorders autonoom, in automatische modus en zonder menselijke tussenkomst kunnen worden gelezen. 

De informatie wordt verzameld via een Bluetooth-verbinding tussen de VAP en de VERIGO-recorders. De VAP is verbonden met het internet via wifi of via een bekabelde verbinding (Ethernet-kabel).  

Hardware specificaties
RPI 4 Compute Module + IO-bord – WIFI/Bluetooth

Afmetingen & Gewicht:
210 x 105 x 30 mm ; 0,8 kg

Verigo Acces Point leesafstand:
Tot 15m met mogelijkheid tot uitbreiding via specifieke antennes (optioneel) De VAP profiteert met CEM / EN-kwalificaties

Opties: extra antenne, POE

 

Het Verigo Access Point (VAP) is een geavanceerd draadloos apparaat dat speciaal is ontworpen om VERIGO-recorders autonoom en zonder menselijke tussenkomst uit te lezen. Deze innovatieve technologie biedt bedrijven in verschillende sectoren de mogelijkheid om hun temperatuur- en vochtigheidsgegevens eenvoudig en efficiënt te beheren, waardoor de kwaliteit en naleving van producten kunnen worden verbeterd.

Een van de opvallende kenmerken van het VAP is de mogelijkheid om informatie van VERIGO-recorders te verzamelen via een Bluetooth-verbinding. Dit betekent dat u geen fysieke toegang tot de recorders nodig heeft om de gegevens uit te lezen. In plaats daarvan kunnen de recorders autonoom hun gegevens naar het VAP verzenden, waardoor het hele proces aanzienlijk wordt gestroomlijnd.

Het VAP zelf is eenvoudig te integreren in uw bestaande netwerk. Het kan worden aangesloten op het internet via wifi of via een bekabelde Ethernet-verbinding, waardoor het flexibel is en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Met zijn compacte ontwerp en afmetingen van 210 x 105 x 30 mm en een gewicht van slechts 0,8 kg, is het VAP ook draagbaar en kan het eenvoudig in verschillende omgevingen worden geplaatst.

Wat betreft de technische specificaties, maakt het VAP gebruik van een RPI 4 Compute Module + IO-bord met wifi en Bluetooth-functionaliteit. Hierdoor kan het draadloos communiceren met de VERIGO-recorders en tegelijkertijd toegang hebben tot het internet voor gegevensbeheer en rapportage.

Een ander voordeel van het VAP is het indrukwekkende leesbereik tot 15 meter. Bovendien biedt het de flexibiliteit om dit leesbereik verder uit te breiden via specifieke antennes, wat handig kan zijn voor grotere opslag- of transportfaciliteiten.