inno-logo
Producten

Prooftag label

Prooftag label – voorziet de industrie van een zeer eenvoudige oplossing  met een tijdloos niveau van veiligheid.

Na productie wordt elke Bubble TagTM geïdentificeerd en opgenomen door een geavanceerd optisch lezersysteem in een database. Bij levering wordt de Bubble TagTM geactiveerd en gekoppeld aan een specifiek rechthebbende informatiehouder, wat geregelde controles toelaat.

Aan de start van de race om veiligheidsprocessen te verbeteren en de technologiën om namaak te bestrijden,
voorziet Prooftag label de industrie van een zeer eenvoudige oplossing  met een tijdloos niveau van veiligheid.

Met de Bubble TagTM, ontwikkelt Prooftag label de meest geavanceerde optische veiligheidsoplossing op de markt:

  • vanuit technologisch standpunt:  dankzij zijn uniekheid en onnamaakbaarheid.
  • vanuit gebruikers standpunt: dankzij zijn tweeledige manier van controleren, het visuele en het electronische!
https://youtu.be/Z0wC5zffOkE

Prooftag Label heeft een innovatieve optische veiligheidsoplossing ontwikkeld die bekend staat als de Bubble TagTM. Deze technologie biedt een zeer effectieve beveiligingsmethode voor producten. Na de productie wordt Bubble TagsTM besloten en geregistreerd in een centrale database met behulp van meerdere optische leessystemen. Bij het leveren van deze tags worden ze geactiveerd en gecombineerd met specifieke informatiehouders, waardoor effectieve controles en authenticatie mogelijk zijn.

Dit innovatieve systeem is ontworpen om de veiligheid van producten te verbeteren en de strijd tegen namaaktechnologieën te intensiveren. Het biedt een eenvoudige en duurzame oplossing voor de tand des tijds doorstaat. De Bubble TagTM onderscheidt zich op twee belangrijke manieren:

  1. – Technologisch gezien is het uniek en onmogelijk om te maken, wat zorgt voor een hoog niveau van beveiliging.

  2. – Vanuit het perspectief van de gebruiker biedt het een dubbele controlebenadering, zowel visueel als elektronisch, wat extra vertrouwen en gemoedsrust biedt bij het conflict van de authenticiteit van producten.

Prooftag Label zet zich in voor het leveren van de meest waardevolle optische veiligheidsoplossingen op de markt, en de Bubble TagTM is een uitstekend voorbeeld van hun poging aan veiligheid en innovatie.